Home » Hoogwerker huren Drachten

Wilt u een hoogwerker huren in Drachten? Bij Langhout Intern Transport, op slechts een half uur rijden van Franeker, helpen wij u graag verder! Met onze hoogwerkers tilt u uw werkzaamheden letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau. Ook voor huren of leasen kunt u bij ons terecht.

Of u hem wilt laten bezorgen of afhalen, een hoogwerker huren in Drachten doet u bij Langhout Intern Transport!

Voordelen van een hoogwerker huren in Drachten

Een hoogwerker huren in Drachten en omgeving brengt een aantal voordelen met zich mee. Vooral als u een kleiner bedrijf heeft met minder opslagruimte, kan huren u verschillende voordelen bieden. Wilt u:

 • besparen op aanschaf- en onderhoudskosten;
 • sneller en efficiënter werken;
 • geen zorgen over reparaties of periodieke controles.

Dan is een hoogwerker huren nabij Drachten de beste oplossing voor uw volgende project!

Hoogwerker huren in Drachten bij Langhout

Langhout Intern Transport: bewezen betrouwbaar

Onze karakteristieke groene vrachtwagens en bestelbussen zijn al jarenlang een begrip in Friesland en de rest van Noord-Nederland. Wilt u een hoogwerker huren in Drachten? Kies dan voor een bewezen betrouwbaar bedrijf met een lange geschiedenis in de regio.

Voor oplossingen op maat en een deskundig team dat voor u klaar staat, kiest u voor Langhout Intern Transport.

Hoogwerker nabij Drachten huren

Waarvoor kan ik een hoogwerker in Drachten gebruiken?

Een hoogwerker kunt u in Drachten voor verschillende soorten werkzaamheden gebruiken. Snel en efficiënt werken op de hoogte? Dat kan onder andere voor de volgende werkzaamheden:

 • onderhoud op hoogte;
 • ramen wassen;
 • dakreparaties;
 • bomen snoeien;
 • reclameborden monteren.

Geïnteresseerd? Bekijk dan ook eens onze voorraad hoogwerkers. Wij zijn met name trots op onze Genie hoogwerkers, bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Verschillende hoogwerkers te huur

Welke hoogwerker u het beste in Drachten kunt huren, ligt voornamelijk aan het type werkzaamheden dat u wilt verrichten. Wij onderscheiden drie verschillende types hoogwerkers:

 • Schaarhoogwerkers - Ook bekend als schaarlift. Alleen voor verticale verplaatsingen.
 • Telescoophoogwerkers - Voor zowel verticale als horizontale bewegingen
 • Masthoogwerkers - Voor verticale verplaatsingen. Ideaal voor moeilijk te bereiken plaatsen.

Een hoogwerker kunt u inzetten voor zowel buiten- als binnenwerk. Heeft u een binnenproject gepland staan? Kies dan voor een hoogwerker met elektromotor, om de uitstoot van schadelijke stoffen te voorkomen. Neem voor verdere vragen gerust contact met ons op en laat u adviseren!

Veiligheid voorop

Voor het bedienen van hoogwerkers geldt dat veiligheid altijd voorop staat. Bent u op zoek naar een betrouwbare machine voor zakelijk gebruik in Drachten? Dan moet uw personeel beschikken over geschikte certificaten omtrent veiligheid. Voor particuliere verhuur leveren wij de nodige instructies. Ook hierbij geldt dat te alle tijde de geldende veiligheidsvoorschriften voorop staan.

Meer interne transportmiddelen

Naast het huren van een hoogwerker in Drachten, kunt u bij ons ook een heftruck huren in Drachten en in andere servicegebieden. Maar daar houdt ons aanbod niet op. Ook voor andere interne transportmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

Daarnaast hebben wij bij Langhout Intern Transport nog veel meer te bieden. Denk bijvoorbeeld aan verschillende stellingen voor magazijninrichting en verschillende diensten, waaronder heftruck reparatie.

Een hoogwerker huren in Drachten? Kies Langhout Intern Transport

Het kiezen van de juiste hoogwerker is maatwerk. Wilt u meer weten? Laat dan uw naam en telefoonnummer hieronder achter. Ons deskundige team belt u zo snel mogelijk terug om de mogelijkheden te bespreken. Voor specifieke wensen of vragen kunt u contact met ons opnemen. Met ons advies huurt u de juiste hoogwerker in Drachten!

Hebt u interesse?

Neem dan contact op via het contactformulier hiernaast. U huurt of koopt een hoogwerker of heftruck van Langhout Intern Transport tevens vanuit:

  Bel mij terug!

  Wilt u meer informatie omtrent Huren en leasen? Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u z.s.m. terug!

  Copyright 2023 Langhout Heftrucks | Privacy Policy | Realisatie: Meester Miedema

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram