Home » Hoogwerker huren Meppel

Moet u binnenkort voor een klus een hoogwerker huren? In Meppel kiest men voor Langhout Heftrucks. Om wat voor werkzaamheden op hoogte het ook gaat, wij kunnen uw klus met onze machines een stuk eenvoudiger maken. We kunnen u met onze hoogwaardige apparatuur verzekeren van veiligheid. Kies voor een professioneel verhuurbedrijf als u een hoogwerker wilt huren nabij Meppel.

Wat komt er kijken bij het huren van een hoogwerker in Meppel?

Het huren van een hoogwerker voor in de omgeving van Meppel biedt diverse voordelen. De machines kunnen u helpen bij het verrichten van lastige klussen op hoogte. De bereikbaarheid van moeilijk te bereiken plekken, zoals bomen, daken en gevels, is door het gebruik van een hoogwerker opeens een stuk eenvoudiger.

Wanneer u een machine voor intern transport wilt huren, heeft u vaak te maken met veiligheidsvoorschriften en -protocollen die horen bij het werken op hoogte. Ook moet u een certificering hebben vanwege de veiligheids- en verzekeringsredenen. Zonder deze bevoegdheden is het niet mogelijk om een hoogwerker voor in Meppel te huren.

Hoogwerker in Meppel en omgeving huur je bij Langhout Heftrucks

Uw hoogwerker voor in Meppel huurt u bij Langhout Heftrucks

Hoogwerkers voor in Meppel zijn te gebruiken voor verschillende werkzaamheden. Elke specifieke klus vereist een eigen aanpak en daarom zijn er meerdere soorten hoogwerkers die u kunt huren. Zo heeft u keuze uit:

 • Schaarhoogwerkers. Dit type hoogwerker is geschikt voor klussen langs gevels en wanden. De hoogwerker kan het best worden geplaatst op vlakke vloeren en egale oppervlakken, omdat het alleen verticaal kan stijgen en dalen. Het compacte formaat maakt de hoogwerker behendig en flexibel inzetbaar.
 • Telescoophoogwerkers. Dit type hoogwerker is geschikt voor schilderwerk, het snoeien van bomen en voor glazenwassen. De uitschuifbare mast maakt het mogelijk om u als persoon zowel verticaal als horizontaal te verplaatsen.
 • Masthoogwerkers. Dit type hoogwerker wordt veel gebruikt in de evenementenbranche, maar ook voor onderhouds- en installatieklussen op hoogte. De hoogwerker is laag van gewicht en makkelijk wendbaar.

Goed onderhouden hoogwerkers voor diverse klussen

Onze hoogwerkers zijn altijd goed onderhouden en worden voor de verhuur gecontroleerd op veiligheid. Al onze producten voldoen aan de laatst gestelde wettelijke normen en zijn recentelijk gekeurd om gebruik te worden voor klussen op hoogte. U kunt de hoogwerker gebruiken voor verschillende werkzaamheden:

 • Onderhoud van hoge gebouwen;
 • Het schoonmaken van ramen op hoogte;
 • Snoeiwerkzaamheden van bomen;
 • Reparatieklussen op daken;

Heeft u vragen over de maximale werkhoogte, de aandrijving van de machine of het binnen- of buitengebruik? Wij kunnen u adviseren over welke hoogwerker geschikt is voor welk type werkzaamheden.

Hoogwerker huren in Meppel? Kies voor Langhout

Voor ieder project waarvoor een hoogwerker vereist is, kunt u bij Langhout Heftrucks langskomen. U vindt ons niet alleen in Meppel, maar ook in andere gebieden in Noord-Nederland.

Bij Langhout kunt u niet alleen terecht voor het huren van een hoogwerker voor in Meppel, maar ook voor andere transportmiddelen die gebruikt worden voor bedrijfsactiviteiten, zoals heftrucks. Heeft u binnenkort een klus waarvoor u een heftruck of hoogwerker nodig heeft? Neem contact op, zodat wij u binnenkort eenvoudig een hoogwerker voor in Meppel kunnen verhuren!

Hebt u interesse?

Neem dan contact op via het contactformulier hiernaast. U huurt of koopt een hoogwerker of heftruck van Langhout Intern Transport tevens vanuit:

  Bel mij terug!

  Wilt u meer informatie omtrent Huren en leasen? Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u z.s.m. terug!

  Copyright 2023 Langhout Heftrucks | Privacy Policy | Realisatie: Meester Miedema

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram