Heftruck huren en leasen

U kent het misschien wel: u hebt tijdelijk extra hefkracht nodig. Zo tijdelijk dat het niet de moeite waard is om daar een machine voor aan te schaffen. Dat probleem is zo opgelost door middel van huren en of leasen voor de langere termijn! Bij ons huurt u al een heftruck vanaf 1 dag. Maar ook een week, een maand en zelfs een jaar een truck huren behoort tot de mogelijkheden. We zijn zeer flexibel en kunnen altijd een huur- of leaseconstructie op maat met u maken! De heftruck wordt uiteraard in een uitstekende (technische) staat en met volle tank bij u afgeleverd, zodat u direct aan de slag kunt!

Direct te huur en of lease

Langhout heftrucks biedt diverse soorten intern transport te huur of te lease aan. De belangrijkste soorten intern transport die bij ons te huren of te leasen zijn:

 • Elektrische heftrucks (met hefvermogens van 2000 tot 4000+ KG)
 • Dieselheftrucks (ook met hefvermogens van 2000 tot 4000+ KG)
 • Heftrucks op LPG (gas), ook met diverse hefvermogens

Daarnaast biedt Langhout heftrucks divers klein intern transport te huur aan, waaronder:

 • Pallettrucks (tot 1600 KG, 1600 – 2000 KG en 2000+ KG)
 • Stapelaars (tot 1600 Kg, 1600 – 2000 KG, zwaarder dan 2000 KG
 • Reachtrucks (tot 1600 KG, van 1600 – 2000 KG, zwaarder dan 2000 KG)
 • Hoogwerkers (werkhoogte tot 6 meter, tot 8 meter en hoger dan 8 meter)

Koop, huur of Lease?

U heeft een heftruck nodig voor langere tijd, maar wilt geen permanente investering doen? Er zijn steeds meer bedrijven die een heftruck voor langere periode huren of leasen van Langhout Heftrucks. Een passend huur- en/of leasecontract kan in een groot aantal gevallen veel economischer zijn dan een eigen wagenpark te hebben. In overleg met u kijken we naar een passend leasecontract waarin we graag een zekere mate van flexibiliteit inbouwen om er zeker van te zijn dat het truckpark zo optimaal mogelijk aansluit bij uw bedrijf. Veel van onze klanten maken gebruik van een leasecontract. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van huren en of leasen? Neem dan contact op via het formulier rechts!


  Bel mij terug!

  Wilt u meer informatie omtrent Huren en leasen? Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u z.s.m. terug!

  'Als leverancier van heftrucks kennen ook wij extra drukke periodes. Wij weten als geen ander hoe fijn het dan is om alle zeilen bij te kunnen zetten'
  Jan Middelbrink