Wij willen u graag alles over
Nissan Forklift / UniCarriers heftrucks vertellen

Bent u specifiek op zoek naar een Nissan / UniCarriers heftruck of stapelaar? 

Dan bent u bij Langhout Heftrucks aan het juiste adres.

Wij vertellen u graag welke complete oplossingen op maat we kunnen aanbieden.

 

In onze ogen is Nissan / UniCarriers een echte specialist in de krappe ruimtes. 

Daarom lichten we graag de volgende machines voor u uit.

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden binnen de product range van Nissan / UniCarries. 

Neemt u contact met ons op wanneer u meer wilt weten?

UniCarriers Ergo A

Nissan UniCarriers

Ergo AJN/ASN instaande stapelaars.

Hefvermogen: 1600/2000 kg
Hefhoogte: maximaal 6,75 meter

Ergo AJN/ASN instaande stapelaars.

Hefvermogen: 1600/2000 kg
Hefhoogte: maximaal 6,75 meter

De standaard uitvoering handelt open pallets en met de optionele heffende rij-armen heeft de truck meer bodemvrijheid zodat deze geschikt is voor oneffen vloeren en tevens kunnen er 2 pallets tegelijk getransporteerd worden. Voor gesloten pallets is een breedspoor uitvoering leverbaar met vaste rij-armen en verstelbare vorken. De hoge rij-, hef- en daalsnelheden maken de truck productief zodat uw goederenstroom snel verwerkt kan worden. Voor een nog hogere restcapaciteit zijn uitklapbare zijstabilisatoren additioneel leverbaar. UniCarriers maakt het mogelijk om iedere truck aan uw speciale behoeften aan te passen. De truck is voorzien van batterijrollen, zodat de batterij snel gewisseld kan worden voor en de truck ingezet kan worden voor meerdere ploegendiensten.

Uniek vorkontwerp
Door het unieke taps toelopende profiel en de aangepaste vorkpunt zijn pallets snel in te rijden, dit bespaart tijd en dus kosten.

 

 

UniCarriers Ergo ATF/KTF

nissan UniCarriers

nissan UniCarriers          

Sta- en zitstapelaars met telescoop vorken.

Hefvermogen: 1000 kg
Hefhoogte: maximaal 6,75 meter

De pioniers van UniCarriers hebben de Ergo XTF zitstapelaar ontwikkeld om dubbeldiep te stapelen. Aangezien twee pallets aan dezelfde kant van het gangpad dubbeldiep weggezet worden, kan er 30% van de vloerruimte bespaard worden.
De Ergo XTF is ideaal voor stapelen en intern transport, de truck kan met alle soorten pallets en lasten overweg. Met de telescoop vorken kunt u de dubbeldiep stapelen en in sommige toepassingen kan deze functie een kleine reachtruck vervangen. De telescoop vorken zijn tevens gemakkelijk wanneer er bij het laden en lossen van voertuigen een groter bereik nodig is.

Innovatief ergonomisch design, voorzien van het UniCarriers ministuur met stuurbekrachtiging en volledig instelbare armleuning, zitting en vloer. Dit voor maximaal comfort en effectieve inzet. De bestuurdersplek is tevens goed beschermd binnen het chassis en hij / zij heeft een uitstekend zicht op de last.

Ergo bestuurders compartiment

De bedieningselementen zijn overzichtelijk geplaatst en eenvoudig te bedienen. De hef- en daalsnelheden zijn proportioneel zodat de truck intuïtief bediend kan worden. Het UniCarriers unieke ministuur met armsteun vermindert de belasting van rug, schouders en nek. Dankzij de volledig instelbare zitting, armsteun, vloer en bedieningspaneel is het gemakkelijk de perfecte rijhouding te vinden. De handige bergruimte is standaard en een instelbaar midistuur is optioneel leverbaar.

UniCarriers DX 1500-3200 KG

Nissan DX LPG

Hefvermogen: 1500/1750/2000/2500/3000/3200 kg LPG
Hefhoogte: maximaal 7 meter

De UniCarriers DX heftrucks met verbrandingsmotoren zijn geluidsarm en nagenoeg trillingvrij. De rijeigenschappen zijn strak en direct; de chauffeur heeft alle controle en comfort. Doordachte ergonomie, verhoogde veiligheid en prestatiegerichte technologie dragen bij aan de efficiëntie net als het uitgebreide aanbod aan opties voor nog meer maatwerk en wendbaarheid.

De DX in LPG uitvoering bewijst zijn kwaliteit – maximale efficiëntie en minimale emissie – in de ECO-stand is het brandstofverbruik met nog eens 18% te verminderen. De betrouwbare robuuste dieselmotor voldoet aan de strenge milieunormen, door de snelle voorverwarming start deze gemakkelijk.De truck is voorzien van een on-board computer waarmee de truck ingesteld kan worden en die tevens signaalcodes en foutmeldingen aangeeft.

 Meer informatie ontvangen over UniCarriers Nissan trucks?

Of loopt u tegen een mooie uitdaging aan qua wagenpark?

Neem contact op met één van onze verkopers

Wij denken graag met u mee.

Jan Middelbrink
Scroll Up