Onze merken

Wij zijn officieel dealer van een aantal kwaliteitsmerken zoals Yale, BT/Toyota,  Unicarriers (voorheen Nissan) Al deze merken hebben ieder hun eigen sterke typen en modellen voor specifieke werkzaamheden. De prijs/kwaliteitsverhouding is hierbij erg belangrijk. De machines kunnen geheel naar uw wens – en voor zover mogelijk – aangepast worden aan uw bedrijfssituatie. U kunt hieronder een keuze maken in de diverse merken om meer informatie in te winnen over de verschillende modellen.

Yale Materials Handling is een van de oudste fabrikanten van heftrucks in de wereld en al meer dan 137 jaar werkzaam op het gebied van materials handling materiaal! We hebben veel geleerd in al die jaren bij het oplossen van uitdagingen op het gebied van materials handling en het is ons doel – elke dag – om te verbeteren, zodat u de oplossingen krijgt die u nodig heeft.

De slogan van Yale: “People. Products. Productivity.”, vat de elementen samen die ze succesvol maakt.  Ze geloven in teamprestatie, die verantwoordelijk is voor de indrukwekkende geschiedenis van Yale in deze industrie

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ons expert op het gebied van Linde heftrucks noemen.


Wij verkopen veel jong gebruikte heftrucks en demo machines vanuit voorraad en kunnen alle soorten reparatie’s aan uw huidige Linde heftruck uitvoeren. Zo weten wij alle ins en outs van de elektronica .

Nissan startte met het produceren van heftrucks in 1957. Daarbij hebben ze gebruik gemaakt van de ervaring en kennis die bij de productie van auto’s was opgedaan. Gestaag groeide de Nissan heftruckdivisie tot 1 van de belangrijkste spelers op de wereldmarkt. 

De Nissan Forklift divisie is inmiddels overgenomen door het Japanse Unicarriers concern. Er zijn op dit moment productiefaciliteiten in Spanje, Japan en de Verenigde Staten. Unicarriers heeft een verkoopnetwerk in meer dan 75 landen.

Al onze medewerkers hebben scholing gehad voor de complete productlijn van warehousing en voor de gehele intern transport lijn. Het komt voor dat er binnen het bestaande BT pakket geen oplossingen zijn, zelfs dan kunnen wij u een specifieke machine aanbieden. Met Langhout haalt u een toekomst gerichte en winnende combinatie in huis!

Langhout Intern Transport is een echte BT specialist, reparatie bevoegd en sinds jaren bekend met het product.

Ga naar de machines van   

Vragen ?

Of loopt u tegen een mooie uitdaging aan qua wagenpark? Neem contact op met één van onze verkopers 

Wij denken graag met u mee.


Jan Middelbrink

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen

Scroll Up