Linde heftrucks

Langhout Intern Transport is de Linde specialist van het noorden van Nederland. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ons expert op het gebied van Linde heftrucks noemen.

Wij verkopen veel jong gebruikte heftrucks en demo machines vanuit voorraad en kunnen alle soorten reparatie’s aan uw huidige Linde heftruck uitvoeren. Zo weten wij alle ins en outs van de elektronica (en elektro onderdelen) tevens ook voor reparaties en revisie van de Hydrostaat aandrijving bent u bij ons aan het juiste adres en aangezien wij Service belangrijk vinden krijgen onze klanten gratis een vervangende machine bij grote reparaties.

Omdat wij een groot assortiment gebruikte Linde heftrucks voeren garanderen wij u dat er ook voor uw specifieke behoefte een passende heftruck bij ons klaar zal staan!

 

Wilt u een Linde eens van dichtbij bekijken?

Wij willen u graag alles over Linde heftrucks vertellen en laten zien! Bent u nog nooit eigenaar van een Linde heftruck geweest? Of is het al weer een tijdje geleden dat we elkaar voor het laatst gesproken hebben? Dan is het nu tijd om contact met ons op te nemen voor een testrit. Stuur ons een e-mail en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te realiseren!