Unicarriers (Atlet) magazijntrucks

Sinds de beginjaren 60 is Atlet BV succesvol op de intern transport markt geweest en een vooraanstaand specialist en adviseur in magazijnsystemen. Internationaal gezien behoort Atlet inmiddels tot het Japanse Unicarriers concern met vestigingen in zowel Azië, Europa als de Verenigde Staten. Het gevarieerde leveringsprogramma omvat een complete range magazijntrucks.

Het degelijke ontwerp is geoptimaliseerd voor de werkomstandigheden van de operator. Hierdoor wordt het ziekteverzuim teruggedrongen en is er minder herscholing en gedwongen functie-aanpassingen nodig. De machines van Unicarriers zijn technologisch innovatief ontworpen. Dit resulteert in lagere operationele kosten. Door het klantgerichte ontwerp kunnen wij onze klanten de juiste oplossing bieden waarmee hun eigen specifieke werkzaamheden vergemakkelijkt worden.

Unicarriers Atlet

Reachtrucks

Reachtrucks worden vaak ingezet in magazijnen waar hoge eisen gesteld worden aan de opslagcapaciteit zonder dat dit ten koste mag gaan van de flexibiliteit. De machines zijn leverbaar in meerdere uitvoeringen, geschikt voor vele specifieke magazijnopstellingen. Voor maximale veiligheid voorzien van het gepatenteerde S3 stabiliteitssysteem.

 

Wilt u een Nissan Magazijntruck eens van dichtbij bekijken?

Wij willen u graag alles over Nissan / Unicarriers magazijntruck vertellen en laten zien! Bent u nog nooit eigenaar van een Nissan / Unicarriers machine geweest? Of is het al weer een tijdje geleden dat we elkaar voor het laatst gesproken hebben?  Dan is het nu tijd om contact met ons op te nemen voor een testrit. Stuur ons een e-mail en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te realiseren!