Veegmachines

rcm_veegmachineLanghout levert naast heftrucks en magazijntrucks ook vloerreinigingsmachines: robuuste veegmachines en de krachtige schrobmachines. Alle service en onderhoud van uw warehouse equipment in één hand. Van een compacte, wendbare machine met een meelopende bestuurder tot en met een machine voorzien van een comfortabele bestuurderszitplaats, geschikt voor grote oppervlakken en zwaardere vervuiling. Met batterijaandrijving of met benzine- of dieselmotor.

 

 

 

 

Veegzuigmachines en schrobmachines

 

Het assortiment RCM is een van de meest uitgebreide ter wereld en omvat 3 complete lijnen: meeloop machines, zitmachines met laaglos systeem en zitmachines met een automatisch hooglos systeem.

RCM veegmachines zijn ontworpen en gemaakt met innovatieve technische oplossingen en geschikt voor intensief gebruik, lange levensduur en hoge betrouwbaarheid. Door het brede assortiment kan de RCM gebruiker altijd de juiste verhouding vinden tussen prijs en kwaliteit. Door een ruime keuze in accessoires bent u verzekerd van een veegmachine die precies aan uw toepassingen voldoet. De technische ervaring van RCM stelt ons in staat om ook aan speciale en specifieke vragen te voldoen.

 

Wilt u meer informatie over veegmachines? Vul dan onderstaand formulier in.

 

Bedrijfsnaam (verplicht):

Naam (verplicht):

E-mailadres (verplicht):

Telefoonnummer (verplicht):

Plaats:

Uw vraag: