Yale vorkheftrucks

Elektrische en verbrandingsmotor heftrucks van Yale zijn energie-efficiënte elektrische en diesel heftrucks die hoge prestaties leveren. Deze heftrucks hebben een bewezen hogere restcapaciteit hebben ten opzicht van andere bekende merken. Elektrische trucks van Yale met 4 wielen zijn verkrijgbaar in een reeks voltage-opties met zowel een conventioneel als een drop-battery-box ontwerp. Dit maakt ze geschikt voor een breed scala van veeleisende toepassingen.

Trucks met interne verbrandingsmotor

Yale LPG en diesel heftrucks hebben een reputatie van wereldklasse voor sterkte en duurzaamheid in de zwaarste industriële toepassingen. Yale heeft een ongeëvenaard erfgoed in het ontwerpen en produceren van een breed scala van LPG en diesel heftrucks, van de standaard modellen in de LX-serie tot de premium configuraties van de Yale Veracitor  VX serie.

De Yale LX-serie van LPG en diesel heftrucks is ontworpen om een hoge productiviteit te leveren in middelzware en intensieve toepassingen.

De Yale Veracitor VX-reeks van diesel-en LPG-vorkheftrucks is ontworpen voor een maximale productiviteit en zuinig brandstofverbruik om te voldoen aan specifieke behoeften van de klant. Een breed scala aan capaciteiten en motorconfiguraties bieden veelzijdigheid voor een verscheidenheid aan toepassingen en industrieën.

 

Wilt u een Yale Forklift eens van dichtbij bekijken?

Wij willen u graag alles over Yale heftrucks vertellen en laten zien! Bent u nog nooit eigenaar van een Yale heftruck geweest? Of is het al weer een tijdje geleden dat we elkaar voor het laatst gesproken hebben?  Dan is het nu tijd om contact met ons op te nemen voor een testrit. Stuur ons een e-mail en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te realiseren!