Cursussen

Gecertificeerde chauffeurs

Langhout Intern Transport kan uw personeel opleiden tot gecertificeerde chauffeurs. Dit is raadzaam voor de veiligheid van uw personeel en bovendien een eis van zowel uw verzekeringsmaatschappij als de Arbo. Als uw personeel de  training goed doorstaat, dan ontvangen zij een certificaat. U voldoet daarmee aan de gestelde eisen. Naast de opleiding tot heftruckchauffeur organiseren wij ook cursussen voor reachtruck-chauffeur, verreiker-chauffeur en hoogwerker-chauffeur. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

 

Heftruck training

Heftruck Trainingen in Franeker en Steenwijk

De heftruck trainingen worden verzorgd in onze filialen Franeker en Steenwijk, maar kunnen desgewenst ook op locatie worden gegeven. De heftruckcursus welke 5 jaar geldig, kan binnen een dagdeel afgerond worden en bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte. Per keer kunnen maximaal tien mensen deelnemen. Informeer naar het scherpste tarief van Nederland!

heftruck training

Is een certificaat verplicht?

Het is voor alle hef- of magazijntruckchauffeurs wettelijk verplicht om een heftruck training/rij-instructie te volgen. Alleen meldt de wet niet precies hoe deze instructie eruit moet zien. Als er een ongeluk gebeurt, moet het bedrijf de Arbeidsinspectie kunnen overtuigen dat er een goede instructie is geweest. Een heftruckcertificaat of rijbewijs is dus niet verplicht, maar voldoende instructie wel. De werkgever is uiteindelijk verantwoordelijk voor ‘voldoende’ opleidingsniveau van de chauffeurs. Wel toont een heftruckcertificaat heel duidelijk dat er een opleiding is geweest.    

Heeft u meerdere werknemers die een heftruck besturen?

Neemt u contact met ons op via onderstaande contactformulier, dan zorgen wij dat u een offerte en een aanmeldformulier toegestuurd krijgt.

Je kunt je natuurlijk ook privé aanmelden.

 


Je naam (verplicht)

Bedrijfsnaam (indien relevant)

Adres (verplicht)

Plaatsnaam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Aantal personen: (verplicht)

Welke cursus wil je volgen?: (verplicht):