Cursussen

Onze cursussen

Gecertificeerde chauffeurs

Langhout Intern Transport kan uw medewerkers opleiden tot gecertificeerde chauffeurs. Dit is raadzaam voor de veiligheid van uw personeel en bovendien een eis van zowel uw verzekeringsmaatschappij als de Arbo. Wanneer uw mensen de training goed doorstaat, dan ontvangen zij een certificaat. U voldoet daarmee aan de gestelde eisen. Een certificaat is 5 jaar geldig. Naast de opleiding tot heftruckchauffeur organiseren wij ook cursussen voor reachtruck-chauffeur, verreiker-chauffeur en hoogwerker-chauffeur. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wij organiseren de volgende cursussen:

heftruckopleiding friesland

Heftruck opleidingen

De heftruck trainingen worden verzorgd  vanuit ons opleidingscentrum, maar kunnen desgewenst ook op locatie worden gegeven. De heftruckcursus  kan binnen een dagdeel afgerond worden en bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte. Per keer kunnen maximaal tien mensen deelnemen. Informeer naar het scherpste tarief van Nederland!

 

Is een certificaat verplicht?

Het is voor alle hef- of magazijntruckchauffeurs wettelijk verplicht om een training/rij-instructie te volgen. Alleen meldt de wet niet precies hoe deze instructie eruit moet zien. Als er een ongeluk gebeurt, moet het bedrijf de Arbeidsinspectie kunnen overtuigen dat er een goede instructie is geweest. Een heftruckcertificaat of rijbewijs is dus niet verplicht, maar voldoende instructie wel. De werkgever is uiteindelijk verantwoordelijk voor ‘voldoende’ opleidingsniveau van de chauffeurs. Wel toont een certificaat heel duidelijk aan dat er een opleiding is geweest.

Meer informatie? Of een cursus boeken?

Neemt u contact met ons op via onderstaande contactformulier.

 

 

Je naam (verplicht)

Bedrijfsnaam (indien relevant)

Adres en postcode (verplicht)

Plaatsnaam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Aantal personen: (verplicht)

Welke cursus? : (verplicht)

Eventuele opmerkingen: (verplicht):