Onderhoud en keuring onze zorg!

Onderhoud en keuring, onze zorg!

Service en onderhoud zijn de essentiële elementen voor de exploitatie van uw machines. Daarom zorgen wij voor een snelle, efficiënte en betrouwbare service, waardoor stilstand en reparatiekosten tot een minimum worden beperkt.

Meer dan 8 servicepunten

Onze servicemonteurs zijn het visitekaartje van ons bedrijf. Wij hebben zeven monteurs in de buitendienst en zes monteurs in de binnendienst en beschikken over acht goed uitgeruste servicewagens. Hierdoor kunnen we ten allen tijde snel ter plaatse zijn als u een storing heeft.

Veel van de onderdelen zijn direct vanuit de servicewagen of vanuit Franeker leverbaar.

Service - BMWT keurBMWT Langhout Heftrucks

 

Sinds 1996 is het Arbotechnisch verplicht uw heftruck jaarlijks te laten keuren.

Langhout Intern Transport is hiervoor als 1 van de weinigen in noord Nederland gecertificeerd door brancheorganisatie BMWT en geauditeerd door de TUV om deze keuringen uit te voeren.

Service - VCA gecertificeerdVCA keur

We keuren uw heftruck op locatie, zodat uw bedrijfsvoering er zo weinig mogelijk hinder van ondervindt. Al onze monteurs zijn getraind en gecertificeerd om de jaarlijkse keuringen uit te voeren, tevens is een ieder in het bezit van VCA.

 

Onderhoud abonnementen

Wilt u gewaarborgd zijn van een veilige werking en een optimale conditie van uw machines ? Dan  is periodiek onderhoud essentieel. Om u van alle zorgen te verlossen, kunnen wij u onder andere de volgende abonnementen aanbieden:

  • Correctief abonnement
  • Preventief abonnement
  • All-in excl. materialen
  • Full-service incl. materialen
  • Veiligheidskeuringen

Onze service specialisten adviseren  u graag. 

lease heftruck