Home » Elektrische heftrucks

Wilt u een elektrische heftruck kopen, huren of leasen? Zoek dan niet verder. Langhout Heftrucks heeft een ruim assortiment heftrucks met een elektrische aandrijving. U bent bij ons aan het juiste adres voor efficiënte elektrische heftrucks. Meer informatie

Resultaat 1–12 van de 76 resultaten wordt getoond

Waarom een elektrische heftruck gebruiken?

Een elektrische heftruck heeft bepaalde voordelen vergeleken met gas heftrucks. Ten eerste is een heftruck die elektrisch is een stuk schoner dan de alternatieven. Er komen namelijk geen schadelijke uitlaatgassen vrij.

Vorkheftrucks worden veelal binnen worden gebruikt, waar lucht lastig ververst kan worden. Dit is zeer schadelijk voor de gezondheid. Elektrische modellen vermijden dit probleem volledig.

Verder zijn ze heel stil. Ze zorgen dus niet voor geluidsoverlast. Een stillere werkplek is ook veiliger. Zo hoort u meteen waar uw collega’s zijn en waar ze mee bezig zijn. Zo voorkomt u veel ongelukken!

Daarbovenop zijn deze modellen erg snel en gaan ze lang mee. Electro aandrijvingen worden namelijk steeds krachtiger en hebben maar een korte tijd nodig om op te laden. Al met al: een elektrische heftruck is schoon, stil én snel!

 

Een elektrische vorkheftruck tilt zwarte lasten

Goede elektrische vorkheftrucks moeten, net als diesel heftrucks, zonder enige moeite zware lasten kunnen tillen. Zo hebben we modellen met een capaciteit van 2.5 ton, 3 ton of zelfs 5 ton! Zo bent u er zeker van dat u veilig aan het werk kunt zonder bang te zijn dat de truck de lading niet kan houden.

Heeft u een electro heftruck nodig voor lichter werk? Kies dan voor onze modellen met een capaciteit van 2000 kg of 1500 kg. Die zijn vaak wat goedkoper. Wij hebben een heftruck die geschikt is voor elke gewichtsklasse tot 6500 kg. Bekijk rustig ons aanbod en kies voor een machine die aansluit bij uw werkzaamheden.

 

Comfortabel en veilig

Wij willen niet dat u of uw medewerkers fysieke klachten gaan ontwikkelen door het gebruik van oncomfortabele machines! Daarom zijn de heftrucks in ons assortiment uitgerust met voorzorgsmaatregelen die het rij- en werkcomfort flink verbeteren. Neem bijvoorbeeld de optionele draaibare werkstations. Deze zorgen ervoor dat de ruggengraat zo min mogelijk belast wordt tijdens het achteruitrijden.

Om de rug verder te ontlasten zijn de joysticks voor het manoeuvreren van de lading in de armleuningen verwerkt. Zo zijn ze eenvoudig met de vingertoppen te bedienen en hoeft u dus niet naar voren te leunen. Daarnaast zijn de cabines geïsoleerd. Zo worden de meeste trillingen en schokken geabsorbeerd.

Onze machines worden geleverd met ingekapselde hefmasten. Deze zorgen ervoor dat u te allen tijde goed zicht rondom u heeft. Zo hebben de meeste van onze machines ook een speciale beschermzone die de bestuurder beschermt tegen vallende lading. Kortom: onze machines zijn erg veilig en comfortabel!

 

Tweedehands of nieuwe heftruck voor uw onderneming?

We begrijpen dat een nieuwe elektrische vorklift heel erg prijzig kan zijn. Daarom hebben we ook tweedehandse modellen in ons assortiment. U heeft dus de mogelijkheid om een gebruikte heftruck elektrisch te huren. Deze vallen qua prijs een stuk goedkoper uit. Wij bieden machines uit alle prijsklassen. Andere machines, zoals onze stapelaars leveren wij ook zowel nieuw als tweedehands.

 

Elektrische heftruck kopen of huren?

Voor het kopen, huren of leasen van een elektrische heftruck tweedehands of nieuw bent u bij ons aan het juiste adres. Langhout Heftrucks levert machines van de beste merken. Onze elektrische Linde heftrucks zijn vooral populair. Naast Linde bieden we ook producten aan van Yale, Hyundai, Hyster, Baoli en Still.

Informatie over specificaties kunt u vinden onder elk product in onze webshop. Zo kunt u makkelijk het hefvermogen, de bouwjaar en de bedrijfsuren van onze producten vergelijken.

Heeft u toch nog vragen over een bepaald product? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen u verder helpen. Ook voor professioneel onderhoud van uw machines kunt u bij ons terecht. Wij leveren voor een scherpe prijs de perfecte elektrische heftrucks!

Copyright 2023 Langhout Heftrucks | Privacy Policy | Realisatie: Meester Miedema

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram