Home » Agrimac heftruck

Bent u op zoek naar een ruwterrein Agrimac heftruck? Langhout Intern Transport is trotse  dealer van dit hoogwaardige en krachtig merk. Het merk biedt een brede range aan diverse ruw terrein heftrucks voor zwaardere bedrijventerreinen. Bent u benieuwd of een Agrimac heftruck iets is voor uw onderneming? Laat uw gegevens achter in het contactformulier!

  Vragen?

  Of loopt u tegen een mooie uitdaging aan qua wagenpark? Neem contact op met één van onze adviseurs. Wij denken graag met u mee! Laat uw gegevens achter hieronder en we nemen z.s.m. contact met u op!

  Agrimac heftruck voor ruw terrein

  De Agrimac heftrucks zijn krachtige en kwalitatieve ruw terrein heftrucks, die geschikt zijn voor diverse bouwplaatsen en ruwe terreinen. Onder andere sectoren als de landbouw, maar evenementen maken gebruik van dit type. De heftrucks van Agrimac hebben grotere wielen met een dieper profiel, waardoor ze eenvoudig hefwerkzaamheden op het land of in de bouw kunnen verrichten.

  Agrimac Heftruck

  Agrimac heftruck van Langhout Intern Transport

  Wilt u een Agrimac heftruck? Dan kunt u terecht bij Langhout Intern Transport. Wij bieden diverse modellen van Agrimac, voor allerlei sectoren geschikt. Wilt u graag een nieuw model? Neem dan telefonisch contact met ons op of laat uw gegevens achter in het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Ook bieden wij gebruikte, gereviseerde heftrucks aan. Deze kunt u vinden op onze website.

  Wilt u liever niet in één keer een grote investering doen of heeft u tijdelijk een Agrimac nodig? Bij Langhout Intern Transport kunt u ook heftrucks huren of leasen. Wij zijn erg flexibel en bespreken graag de mogelijkheden met u. Laat ons weten wat u wensen betreffende een Agrimac heftruck!

  Copyright 2023 Langhout Heftrucks | Privacy Policy | Realisatie: Meester Miedema

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram