Home » Genie hoogwerker


Langhout Intern Transport is met trots Genie hoogwerker dealer. Dit bekende merk in de hoogwerkerindustrie staat bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid, wat het de ideale keuze maakt voor wie met een goed gevoel op grote hoogtes moet werken.

Voor iedere onderneming kunnen wij een passende oplossing bieden. Zo heeft u de keuze uit verschillende voertuigen van dit merk en kunt u deze, indien gewenst, ook tweedehands bij ons aanschaffen. Leasen en huren zijn eveneens mogelijk. Vul het contactformulier in als u interesse heeft in het kopen of huren van een Genie hoogwerker!

  Vragen?

  Of loopt u tegen een mooie uitdaging aan qua wagenpark? Neem contact op met één van onze adviseurs. Wij denken graag met u mee! Laat uw gegevens achter hieronder en we nemen z.s.m. contact met u op!

  Genie hoogwerkers uit onze voorraad

  Een greep uit ons assortiment aan Genie hoogwerkers, direct verkrijgbaar (koop, huur of lease!).

  De geschiedenis van de Genie hoogwerker

  De Genie hoogwerker vindt zijn oorsprong in het jaar 1966, toen het Amerikaanse bedrijf Genie Industries werd opgericht. Dit was het geesteskindje van Bud Bushnell, producent van onder andere hijskranen en materiaalliften.

  Wat deze machine van de competitie onderscheidde, was dat dit de eerste hoogwerker die gebruikmaakte van hydraulica. Hierdoor was deze in staat op veel grotere hoogtes te werken dan de competitie. Waar men eerder nog op stellages moest klimmen, was een druk op de knop nu voldoende om meerdere verdiepingen te stijgen.

  Ook vandaag de dag wordt het merk nog geroemd om zijn innovatie en efficiëntie, zoals destijds in de jaren 60 wel bewezen werd. Dat is waarom de bouwsector nog altijd vertrouwt op de Genie hoogwerker.

  Verschillende varianten op de Genie hoogwerker

  De Genie schaarhoogwerker

  De Genie schaarhoogwerker is specifiek bestemd voor ruwe terreinen, waarvoor hij eenvoudig kan compenseren met zijn onderstel met schaarconstructie. Bovendien beweegt de cabine van deze hoogwerkers volledig verticaal in tegenstelling tot diagonaal, waardoor zij zeer weinig ruimte innemen in vergelijking met de traditionele hoogwerker. Werkhoogtes tot 16 meter kunnen in korte tijd op veilige wijze worden bereikt, waarbij het werktuig eenvoudig waterpas kan worden gezet.

  De Genie masthoogwerker

  De Genie masthoogwerker is een eenvoudig te transporteren werktuig dat uitermate geschikt is voor krappe binnenruimtes. Deze compacte 1 persoons hoogwerker manoeuvreert met gemak door smalle gangen en is zeer wendbaar, waardoor hij vrijwel overal van pas komt. Dit is een van de meest gebruikte hoogwerkers in de bouw- en installatiesector.

  De Genie S65 hoogwerker

  De Genie S65 hoogwerker is dusdanig populair dat wij deze graag individueel uitlichten. Dit is een telescoophoogwerker die geschikt is voor het werken op de allerhoogste hoogtes, met een maximale werkhoogte van wel 21 meter. Dit is het zwaardere geschut, voor de meest veeleisende klussen.

  De voordelen van het merk Genie

  Genie hoogwerkers kennen vele voordelen ten opzichte van andere merken binnen deze markt. Zo maakt Genie enkel gebruik van de meest hoogwaardige materialen en onderdelen van de beste kwaliteit, zodat alle machines lang meegaan en weinig onderhoud vergen. Zo vermindert u uw downtime en kunt u meer tijd besteden aan uw werkzaamheden.

  Daarnaast staat veiligheid altijd voorop bij Genie. Hoogwerkers zijn uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals een nooddaalrem, automatische hellingcompensatie en een veiligheidsslot voor de mast van de masthoogwerkers. Hierdoor kunnen gebruikers zeer veilig en efficiënt werken op hoogte.

  Tot slot is de grote veelzijdigheid van het merk een laatste pluspunt. Genie biedt verschillende varianten op de hoogwerker aan, die passen bij elke situatie. Zo produceert het merk zeer kleine, wendbare machines, maar ook telescoophoogwerkers die eenvoudig tot de zesde verdieping reiken.

  Genie hoogwerker

  Een Genie hoogwerker kopen of huren bij Langhout Intern Transport

  Als u op zoek bent naar een Genie hoogwerker voor uw onderneming, staat Langhout Intern Transport graag voor u klaar. Niet alleen kunt u bij ons kopen, u kunt ook een Genie hoogwerker huren of leasen. Op deze manier creëren wij voor u oplossingen op maat, die het u mogelijk maken om uw bedrijf te runnen zoals bij uw situatie past. Ook tijdelijke huur is voor ons geen punt; we zijn enorm flexibel en maken het u graag gemakkelijk!

  Via ons contactformulier laat u simpelweg uw naam en telefoonnummer bij ons achter. Dan nemen wij vervolgens contact met u op om uw wensen met u te bespreken: wilt u een Genie hoogwerker kopen, huren of leasen, en in die laatste gevallen, voor hoelang? Dan maken wij graag een offerte voor u op. Langhout Intern Transport is dé dealer voor de Genie hoogwerker.

  Copyright 2023 Langhout Heftrucks | Privacy Policy | Realisatie: Meester Miedema

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram