Home » Hoogwerkers

Op zoek naar hoogwerker verhuur, of wilt u een hoogwerker kopen? Dan kunt u terecht bij Langhout Intern Transport. Wij leveren de machines, ook wel schaarliften genoemd, van verschillende merken in Friesland en omgeving. Afhankelijk van uw klus kunt een hoogwerkmachine met een geschikte werklast kiezen binnen ons assortiment. Neem telefonisch contact met ons op, of vraag uw offerte direct aan om uw hoogwerker te huren. Meer informatie

Toont alle 7 resultaten

Wat is een hoogwerker?

Een hoogwerker is een machine die kan worden gebruikt om personen op hoogte te laten werken. De machine heeft een uitschuifbare arm, met een platform dat is voorzien van een omkadering. Het hek of de omkadering zorgt ervoor dat men niet van het platform afvalt wanneer ze op hoogte werken. Hoogwerkers kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het is daarbij handig om bij binnengebruik een variant te kiezen met een elektromotor, om vervuiling van de ruimte met schadelijke gassen te voorkomen.

Waarvoor een hoogwerker huren?

Hoogwerkmachines worden gebruikt voor klussen op hoogte, waarbij u kunt denken aan:

  • Onderhoud van buitengevels van hoge gebouwen of woningen.
  • Snoeiwerkzaamheden van bomen.
  • Het monteren van lichtreclame op gevels of pilaren.
  • Reparatieklussen aan woningdaken.
  • Schoonmaak van grote voertuigen of machines zoals vrachtwagens en vliegtuigen.
  • Glazenwassen van kantoorpanden.

Natuurlijk kunt u de machine voor elke andere klus op hoogte gebruiken, mits de werkzaamheden veilig uitgevoerd kunnen worden. Ze zijn ideaal om op een veilige en efficiënte manier te werken op hoge, moeilijk te bereiken plekken. Twijfelt u of u voor uw klus een hoogwerker nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.

Hoogwerker huren bij Langhout-heftrucks

Langhout-heftrucks biedt de mogelijkheid om een hoogwerker te huren in Friesland en Noord Nederland. U huurt de gewenste machine eenvoudig via onze website, door op de betrefffende pagina het contactformulier in te vullen. Onder vermelding van uw naam en emailadres nemen wij dan zo snel mogelijk contact met u op, om de verhuur in te plannen. Wij zorgen dan dat de machine gereed is wanneer u hem op komt halen of wanneer we hem bij u op locatie afleveren. U kunt een aanvullend bericht toevoegen aan het formulier, als u eventuele wensen heeft waar we rekening mee moeten houden. Natuurlijk kunt u ons hiervoor ook telefonisch benaderen.

Certificering

Voor zakelijke huur geldt dat uw personeel, dat gebruikmaakt van de hoogwerker, gecertificeerd is. Zonder deze bevoegdheid kunnen we de machine niet verhuren in verband met veiligheid en verzekeringen.

Wilt u een van onze schaarliften als particulier huren, dan voorzien wij u van de nodige instructies, voordat u de machine bij ons afhaalt voor voor gebruik. De machines zijn relatief makkelijk en veilig te gebruiken wanneer u deze instructies eenmaal hebt doorgenomen en opvolgt.

Hoogwerker kopen

Naast het huren van een hoogwerker, kunt u bij ons ook een hoogwerker kopen. Als leverancier en experts van verschillende merken, voorzien wij u graag van een advies op maat voor wat betreft de juiste machine voor uw klus.

Vindt u op de website niet de hoogwerkkraan die u zoekt? Neem ook dan gerust contact met ons op. Ons aanbod varieert namelijk doorlopend, doordat we modellen verkopen en nieuwe inkopen. Wanneer u uw wensen doorgeeft en wij beschikken over nieuwe machines, kunnen wij u alsnog voorzien van een geschikte machine.

Verschillende soorten en merken

Langhout-heftrucks begrijpt dat de investering in machines voor uw bedrijf duurzaam moet zijn. Daarom verkopen en verhuren wij uitsluitend erkende en hoogkwalitatieve machines. U vindt bij ons hoogwerkers van de merken Genie en JLG, waar u op kunt rekenen als het gaat om werken op hoogte!

Twijfelt u aan welke machine het meest geschikt is voor uw klus of bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op, wij voorzien u graag van een gepast advies.

Schaarhoogwerkers

Een schaarhoogwerker wordt ook wel een schaarlift genoemd. Deze machine heeft zijn naam te danken aan de constructie die zichtbaar is wanneer de lift uitgeschoven is. De schaarlift is ideaal in te zetten waarbij u verticaal omhoog moet worden gelift. Bijvoorbeeld bij rechte gebouwen waarbij glazen op hoogte moeten worden gewassen, of waarbij reclameborden of lichtbakken geplaatst moeten worden.

Telescoophoogwerkers

Een telescoophoogwerker huren is ideaal voor klussen waarbij u niet alleen verticaal moet worden gelift, maar ook horizontaal. De telescooparm is namelijk in staat zowel horizontaal als verticaal te bewegen. Dit maakt de machine ideaal voor bijvoorbeeld het snoeien van bomen of bouwwerkzaamheden waarbij tussen verschillende gebouwen of objecten gemanoeuvreerd moet worden.

Masthoogwerkers

Een masthoogwerker huren doet u om praktisch dezelfde redenen als het huren van een schaarhoogwerker. Namelijk verticaal op hoogte werken. Masthoogwerkers lijken in die zin op schaarhoogwerkers omdat ook dit type machine uitsluitend verticaal kan manoeuvreren.

Het aanbod van Langhout Intern Transport

Langhout Heftrucks biedt naast hoogwerkers ook andere interne transportmiddelen die voor uw bedrijf interessant kunnen zijn. Wij zijn namelijk specialist in alles wat heft en tilt!

Zo vindt u bij ons heftrucks op gas, elektrische heftrucks en diesel heftrucks, maar ook reachtrucks en stapelaars. Kortom, bent u op zoek naar een geschikt intern transportmiddel voor uw bedrijf of klus? Dan kunt u bij ons terecht!

Hoogwerker huren? Eenvoudig via de website of neem contact op

Heeft u snel een hoogwerker nodig? Vul dan het aanvraagformulier in op de website van uw gewenste machine. Nadat wij het formulier van u hebben ontvangen, zullen wij zo spoedig mogelijk contact opnemen om de huur verder met u af te stemmen. Wilt u liever direct contact? Neem dan telefonisch contact met ons op. Ook op die manier kunt u bij ons eenvoudig een hoogwerker huren.

Copyright 2023 Langhout Heftrucks | Privacy Policy | Realisatie: Meester Miedema

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram