Home » Yale heftruck

Yale heftrucks de beste kwaliteit!

Langhout Intern Transport is met trots officiële dealer van het hoogwaardige merk Yale Heftrucks. Heftrucks van dit merk zijn erg krachtig en geschikt voor diverse omgevingen. Zo is er voor iedere onderneming een passende oplossing voor intern transport van Yale. Wij bieden naast nieuwe, ook tweedehands Yale heftrucks aan, zowel voor verkoop als huur/lease. Bent u geïnteresseerd in een van onze Yale heftrucks? Vul het contactformulier in!

  Vragen?

  Of loopt u tegen een mooie uitdaging aan qua wagenpark? Neem contact op met één van onze adviseurs. Wij denken graag met u mee! Laat uw gegevens achter hieronder en we nemen z.s.m. contact met u op!

  Yale heftrucks uit onze voorraad

  Een greep uit ons assortiment aan Linde machines

  Yale heftrucks: Al 100 jaar lang de beste kwaliteit

  Een Yale heftruck is inmiddels al meer dan 100 jaar een begrip in de heftruckbranche. Al sinds 1875 biedt het merk heftruck apparatuur over heel de wereld. Door een continue investering in productinnovatie zorgt Yale dat ze de snel evoluerende industrie kunnen bijhouden. Hierdoor produceert het merk Yale vorkheftrucks van hoogwaardige kwaliteit, die passen bij de technologieën van tegenwoordig.

  Het merk speelt in op de wensen van de klant, door het observeren en ondervragen van chauffeurs. Daarnaast doet Yale onderzoek naar de heftrucks en hun ergonomische aspecten, zodat de heftruckchauffeur optimaal en comfortabel alle heftruckwerkzaamheden kan uitvoeren. De klant staat bij Yale centraal.

  De heftrucks van Yale worden uitvoerig getest, zodat ze tot perfectie worden verfijnd. Kortom, u kiest voor hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid als u kiest voor een Yale heftruck.

  Soorten heftrucks van Yale bij Langhout

  Wij zijn trots op het partnerschap met Yale. Heftrucks zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan lang mee. Bij Langhout Heftrucks kunt u daarom terecht voor het complete scala aan heftrucks. Wij leveren onder andere de volgende modellen van Yale:

  Wilt u weten welk type heftruck het beste bij uw onderneming past? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen u voorzien van deskundig advies.

  yale heftruck bij langhout

  De voordelen van Yale

  De Yale heftrucks zijn geschikt voor diverse omgevingen, mede doordat de trucks een zeer grote wendbaarheid hebben en een korte draaicirkel. Daarnaast kunnen de heftrucks een capaciteit aan van 1000kg tot 16000kg.

  Bovendien zijn de heftrucks van Yale zo ontworpen zodat de chauffeur alles optimaal kan zien. Hierdoor kan men in nauwe, hoge ruimtes zeer eenvoudig werken.

  Tot slot zijn de heftrucks voorzien van een slimme indeling van de bedieningselementen. Op deze manier zijn chauffeurs in staat om de Yale heftruck zo optimaal mogelijk besturen.

  Een Yale heftruck kopen bij Langhout Intern Transport

  Bent u op zoek naar een Yale heftruck voor uw onderneming? Dan staat Langhout Intern Transport voor u klaar. Niet alleen heeft u de mogelijkheid een heftruck te kopen, ook kunt u de heftrucks huren voor een korte of lange periode. Wij zijn enorm flexibel, dus laat uw wensen vooral horen.

  Wilt u geen nieuwe heftruck? Dan kunt u bij ons ook terecht voor een gebruikte Yale heftruck. Bekijk hiervoor ons aanbod op onze website!

  Gelijk een offerte aanvragen? Dat kan ook. Laat uw gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over een van onze Yale heftrucks!

   

  Direct leverbaar voor zowel verkoop als huur

  Copyright 2023 Langhout Heftrucks | Privacy Policy | Realisatie: Meester Miedema

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram