Linde heftrucks

Bent u op zoek naar Linde heftrucks? Dan kunt u terecht bij Langhout Intern Transport. U vindt bij ons diverse modellen, voor ieder type magazijn of bedrijventerrein wel iets geschikts. Bovendien bent u zelfs in de mogelijkheid onze transportmiddelen te huren of leasen. Vul het contactformulier in of bekijk ons huidige assortiment!

linde heftrucks

Linde heftrucks

Een van de meest toonaangevende merken onder interne transportmiddelen is Linde. Heftrucks van dit Duitse merk zijn verspreid over meer dan 100 landen over heel de wereld. Inmiddels is Linde marktleider in onder andere heftrucks en magazijnbenodigdheden, en maken ze deze leidende rol meer dan waar.

Linde levert de beste intra logistieke oplossingen voor diverse soorten ondernemingen zoals distributiecentra en magazijnen. Ze werkt aan continue innovatie en was de eerste op de markt met hydrostatische aandrijving. De heftrucks van Linde zijn wendbaar en zuinig, waardoor ze geschikt zijn voor iedere omgeving.

Bovendien zijn de machines geschikt voor intensief gebruik. Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit en met hun krachtige toepassingen gaan ze lang mee. Daarbij zijn ze zo ontworpen dat ze optimaal comfort bieden aan de bestuurder.

De soorten heftrucks van Linde

De Linde heftrucks zijn er in allerlei varianten, voor zowel kleine als grote bedrijventerreinen. De heftrucks van Linde zijn enorm krachtig en hebben een hoge veiligheid.

 • Linde heftruck: elektrisch – Met een speciale asconstructie zeer wendbaar.
 • Linde heftruck: diesel, gas en LPG – De meest zuinige in de markt.
 • Heftrucks met zwaar hefvermogen (10 tot 48 ton) – Voor zware klussen is deze heftruck enorm geschikt
 • Linde stapelaar – Zowel horizontaal als verticaal transporteren.
 • Linde elektrische pallettruck – Voor extra kracht bij het verplaatsen van pallets
 • Linde reachtruck – Een kleine draaicirkel waardoor ze ideaal zijn voor ruimtes met hoge stellingen.

Wilt u meer weten over een van onze Linde heftrucks? Laat dan uw gegevens achter middels het contactformulier. Natuurlijk kunt u ons ook gewoon bellen op 0517-393939.

linde heftruck kopen

Gebruikte Linde heftrucks voor uw onderneming

Langhout heftruck is gespecialiseerd in het reviseren van gebruikte Linde heftrucks. Ook onze andere merken, Yale, Hubtex en Cesab bieden wij gereviseerd aan. De transportmiddelen van dit merk zijn van hoogwaardige kwaliteit, daarom is de levensduur erg lang. Dit maakt een heftruck van Linde tweedehands heel aantrekkelijk. U kunt zo profiteren van de kwaliteit, tegen een lagere inkoopprijs.

Naast het reviseren van Linde heftrucks zijn wij ook gespecialiseerd in reparaties en onderhoud. Door onze vakkundige kennis zijn wij in staat diverse reparaties met betrekking tot de elektronica te verrichten. Zelfs de revisie van de hydrostaat aandrijving kunnen wij voor u doen.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

Linde Heftrucks bij Langhout Intern Transport

Wilt u een gebruikte Linde heftruck aanschaffen? Dan staat Langhout Intern Transport voor u klaar. Wij zijn specialist op het gebied van Linde, daarom vindt u bij ons diverse heftrucks voor uw wagenpark. Wilt u niet in één keer een grote investering doen? Geen probleem. Bij ons kunt u uw benodigde heftruck zowel huren, als leasen.

Weet u niet zeker welke soort heftruck het beste bij uw onderneming past? Neem dan vooral contact met ons op. Ons deskundige personeel kent alle ins en outs wat betreft interne transportmiddelen en kunnen u daarom voorzien van waardevolle adviezen. Ook kunt u uw gegevens achterlaten middels ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op over onze Linde heftrucks.

  Vragen?

  Of loopt u tegen een mooie uitdaging aan qua wagenpark? Neem contact op met één van onze adviseurs. Wij denken graag met u mee! Laat uw gegevens achter hieronder en we nemen z.s.m. contact met u op!

  'Heftrucks van Linde kennen we als geen ander. Het onderhoud aan deze machines is dus bij ons in goede handen!'
  Douwe Dijkstra

  Direct leverbaar voor zowel verkoop als huur