Home » Doosan heftruck
Langhout heftrucks is sinds 2023 trotse dealer van Doosan heftrucks. Een gerenommeerd merk als het aankomt op intern transport en heftrucks. Op een Doosan heftruck kunt u bouwen als het gaat om werken in een magazijn of werkplaats. De betrouwbare, degelijke machines zijn van topkwaliteit en dit ziet u in alles terug: de hefwagens zijn gebouwd van robuuste materialen en zijn uitgerust met uitsluitend de nodige functies. Met oog voor de taak die de machine moet voltooien, maar ook voor het budget van u, is een Doosan heftruck een perfecte machine met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

  Vragen?

  Of loopt u tegen een mooie uitdaging aan qua wagenpark? Neem contact op met één van onze adviseurs. Wij denken graag met u mee! Laat uw gegevens achter hieronder en we nemen z.s.m. contact met u op!

  Direct leverbare Doosan heftrucks

  Een greep uit ons assortiment aan momenteel verkrijgbare Doosan machines, voor zowel koop, huur als lease!

  Waarom kiezen voor een Doosan heftruck?

  • Kwaliteit tegen een goede prijs
  • Krachtige machines
  • Eenvoudig te bedienen
  • Veelzijdigheid

  Doosan heftrucks: meer dan 100 jaar machines van topkwaliteit

  Doosan is een Koreaanse producent van heftrucks met al meer dan 100 jaar staat van dienst. Doosan heftrucks hebben in de loop van de jaren hun strepen dan ook dik verdiend. De visie van het merk is om machines te bouwen die mensen het meest nodig hebben. De naam Doosan staat vertaald voor ‘kleine hoopjes zand samen maken een berg’. Met deze visie op het produceren van machines die het leven van mensen makkelijker maken, zijn ze sinds het ontstaan alleen maar groter geworden.

  Heftrucks van Doosan worden over de hele wereld geleverd. Met de overtuiging constant te blijven innoveren en te blijven produceren wat mensen het meeste nodig hebben, heeft het merk een aanzienlijk marktaandeel. De bedrijfsgeschiedenis heeft ertoe geleid dat het merk geliefd is onder ondernemers uit de transport en industriebranche om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid.

  Langhout is officieel Doosan heftruck dealer

  Langhout-heftrucks staat net als Doosan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn daarom constant op zoek naar machines en merken die passen bij de visie van ons bedrijf. Kwaliteitsmachines leveren is onderdeel van ons DNA. Doosan heftrucks passen horen daarom binnen ons assortiment en we zijn er dan ook trots op dat wij met ingang van 2023 Doosan heftruck dealer zijn.

  Om de kwaliteit te waarborgen van ons officiële dealerschap, bieden wij na het leveren van een Doosan hefwagen dan ook de service die hierbij hoort. Dat betekent dat wij naast de fabrieksgarantie ook onderhoud aan de machine verrichten wanneer dit nodig is. Zo weet u zeker dat uw heftruck altijd inzetbaar is wanneer dit nodig is binnen uw onderneming.

  Soorten Doosan heftrucks

  Als officiële dealer van Doosan, kunt u bij ons terecht voor de complete lijn heftrucks van het merk. Elke onderneming, of het nu binnen de transportwereld of bijvoorbeeld de agrarische sector is, komt met andere wensen en vereisten. De heftrucks van Doosan sluiten hier naadloos op aan. Elke heftruck heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen.

  Doosan elektrische heftrucks

  De elektrische heftrucks van Doosan zijn krachtig en gaan lang mee. Tevens zijn ze erg stil door de geavanceerde elektromotoren. Dient de machine uw onderneming te bedienen in een gesloten loods of een ruimte die moeilijk doorlucht? Dan is een elektrische heftruck van Doosan uw machine.

  Doosan diesel heftrucks

  Diesel heftrucks zijn de sterkste op de markt. Heeft u dus zware werkzaamheden te verrichten en wordt de machine veel buiten gebruikt? Dan is een diesel heftruck de meest geschikte.

  Doosan gas heftrucks

  Milieuvriendelijker en per liter brandstof iets goedkoper, zijn LPG heftrucks. Doosan biedt heftrucks op deze brandstof in verschillende varianten. Wilt u dus niet gebonden zijn accu’s die u vaker moet laden, maar ook niet aan diesel vanwege de nadelen voor het milieu? Dan zijn gas, of LPG, heftrucks van Doosan de oplossing.

  Andere diensten

  Besluit u over te gaan op een Doosan heftruck, of een ander gerenomeerd merk waarvan wij leverancier zijn? Dan kunnen wij deze tevens voor u onderhouden. Heftruck onderhoud is erg belangrijk als het gaat om de continuïteit van uw onderneming. Door regelmatig onderhoud maakt u de kans op mankementen aan de machine minimaal.

  Naast onderhoud kunt u bij ons ook terecht voor het keuren van heftrucks. Langhout is gecertificeerd partner voor officiële heftruckkeuringen. Door uw machine periodiek te laten keuren zorgt u voor een langer behoud van de machine en veilig gebruik. Bovendien voldoet u daardoor aan de verplichting vanuit de Arbowet om heftrucks en andere bedrijfsmiddelen periodiek te laten keuren.

  Ook voor het leasen van een Doosan heftruck

  Als officiële huurder van Doosan kunt u niet alleen bij ons terecht voor het kopen van een heftruck, maar kunt u deze ook bij ons leasen of huren. Een heftruck huren of leasen is een ideale oplossing wanneer u niet de mogelijkheid hebt een dergelijke aankoop in één keer te doen. Met een leasecontract kunt u wel gebruik maken van een heftruck en zorgt u ervoor dat uw onderneming kan blijven groeien.

  Een Doosan heftruck kopen of leasen bij Langhout heftrucks

  Bent u overtuigd en wil u overgaan op een heftruck van Doosan? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, of vraag uw offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om alle opties met u door te nemen. Wij doen er alles aan om uw onderneming zo snel mogelijk te laten profiteren van de inzet van een Doosan heftruck.

  Copyright 2023 Langhout Heftrucks | Privacy Policy | Realisatie: Meester Miedema

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram