Home » Heftruck Hoogeveen: huren en kopen

Voor het huren of kopen van een heftruck in Hoogeveen kunt u terecht bij Langhout Heftrucks. Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte apparaten van verschillende merken. U heeft keuze uit trucks van de merken Linde, Yale, Cesab, Agrimac, Doosan of Hubtex

Langhout Heftrucks is al meer dan 40 jaar dé specialist in het verhuren, verkopen en onderhouden van diverse hefvoertuigen. Weet u niet zeker welke het beste geschikt is voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons en wij helpen u graag met het kiezen van de juiste heftruck in de omgeving van Hoogeveen. 

Heftruck huren in Hoogeveen

Voor het huren van een heftruck in Hoogeveen bestaat er een kans dat u niet vindt wat u zoekt. Gelukkig hoeft u zich daar geen zorgen over te maken bij Langhout Heftrucks. Doordat we ons hebben gespecialiseerd in de interne transport- en heftruck niche, vindt u binnen onze voorraad een heftruck voor élke klus. Hierdoor vindt u het juiste voertuig bij ons sneller vergeleken met een allround verhuurbedrijf. 

Onder het woord heftruck valt bij ons alles dat heft en tilt. Daarom kunt u bij ons de volgende heftrucks huren: 

Tijdens het huren profiteert u niet alleen van uitstekende kwaliteit hefvoertuigen, we verzorgen namelijk ook het onderhoud aan heftrucks, de periodieke keuringen en de reparatie van alle heftrucks in Hoogeveen.

Heftrucks in Hoogeveen leasen: dat is mogelijk!

Heeft u in Hoogeveen een heftruck voor een langere periode nodig? Dan is het leasen van een truck een mooi alternatief vergeleken met het huren. De voordelen van het leasen: 

 • Geen extra kosten voor onderhoudsbeurten. Deze zijn in het leasecontract opgenomen. 
 • Het inplannen van keuringen en onderhoud is van tevoren mogelijk. 
 • Altijd garantie op de machine tijdens de leaseperiode. 
 • De truck is verzekerd tijdens de leaseperiode. 
 • Elke maand vaste kosten, waardoor er geen grote aanvangsinvestering is. 

Heeft u vragen of meer informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op. 

Heftruck kopen

Weet u zeker dat u een heftruck in de omgeving van Hoogeveen voor langere tijd nodig heeft en laten de financiën het kopen van een heftruck toe? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij verkopen heftrucks van verschillende topmerken. De voordelen ten opzichte van het huren en leasen zijn:

 • Geen maandelijkse kosten.
 • Voor een onbepaalde tijd eigenaar. 
 • Volledige vrijheid tijdens het gebruik van de machine. 
 • Aanschafprijs als bedrijfsinvestering opnemen. 

Langhout Heftrucks: wij leveren heftrucks bij uw bedrijf in Hoogeveen

Tijdens het huren, kopen of leasen van een heftruck in Hoogeveen wilt u deze zo dicht mogelijk bij uw bedrijf aanschaffen. Hierdoor voorkomt u onnodige transportkosten en kan het onderhoud en de keuringen makkelijker worden verricht.  

Onze voorraad heftrucks vindt u op slechts een uur rijden van Hoogeveen. Wij weten uit ervaring dat niet elk bedrijf beschikt over een geschikt transportmiddel om de machine naar locatie te vervoeren. In overleg met u zorgen we daarom dat de heftruck bij uw bedrijf wordt afgeleverd. Hierdoor creëren wij de mogelijkheid om de in Hoogeveen geleverde heftruck direct te gebruiken. 

Wij helpen u met het vinden van de juiste heftruck in Hoogeveen

Langhout heftrucks helpt in Hoogeveen bedrijven met het kopen, huren en leasen van hefvoertuigen. Door onze jarenlange ervaring krijgt u van ons een gepast advies dat aansluit bij uw bedrijf en wensen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0517-393939 of mail ons op info@langhout-heftrucks.nl. Wij helpen u met het aanschaffen van een heftruck in Hoogeveen.

Hebt u interesse?

Neem dan contact op via het contactformulier hiernaast. U huurt of koopt een heftruck van Langhout Intern Transport tevens vanuit:

  Bel mij terug!

  Wilt u meer informatie omtrent Huren en leasen? Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u z.s.m. terug!

  Copyright 2023 Langhout Heftrucks | Privacy Policy | Realisatie: Meester Miedema

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram