Home » Stapelaar

Wilt u een stapelaar kopen of huren? Langhout Intern Transport heeft diverse soorten, namelijk een handmatige- en elektrische stapelaar. Wij bieden machines van diverse hoogwaardige merken zoals Linde en Yale. Naast nieuwe modellen, bieden wij ook gebruikte stapelaars. Bekijk ons assortiment eenvoudig online of vraag direct een offerte aan!

Resultaat 1–12 van de 27 resultaten wordt getoond

Wat zijn stapelaars?

Stapelaars zijn interne transportmiddelen die onmisbaar zijn als u op verschillende hoogtes in een magazijn moet werken. In tegenstelling tot een pompwagen, kunnen ze pallets niet alleen horizontaal vervoeren, maar ook in de hoogte. Dit is ideaal wanneer u pallets moet stapelen in bijvoorbeeld de logistieke sector.

Ze zijn verkrijgbaar in met verschillende hefhoogtes en maximaal draagvermogen. Heftrucks hebben vaak een tegengewicht voor het uitvoeren van hefwerkzaamheden, een stapelaar heeft dit niet. Dit komt doordat het zwaartepunt in de hef vorken zit. Hierdoor zijn ze ook gelijk een stuk wendbaarder en passen ze perfect in smallere gangen en werkruimtes.

Langhout heftrucks heeft een uitgebreid aanbod, zowel nieuw als tweedehands. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?Vraag een offerte aan voor een stapelaar.

Verschillende aandrijvingen

Deze heftrucks zijn te onderscheiden in het type aandrijving van de machines, namelijk elektrische of handmatige aandrijving. Alleen met deze krachten kan de machine voortbewegen en hefwerkzaamheden verrichten.

  • Elektrische stapelaar - Dit type wordt zowel het heffen als de voortbeweging van het voertuig aangedreven door een elektrische motor. Hiermee spaart u uw spierkracht en kunt u de machine eenvoudig gebruiken.
  • Semi- elektrische stapelaar - Bij deze variant is er alleen een accu aanwezig die het heffen van de goederen ondersteunt. Vaak wordt dit type aangeraden wanneer er korte afstanden gereden moet worden en men veelvuldig goederen in de hoogte moet tillen.
  • Handstapelaar - Deze machines worden volledig met spierkracht aangedreven. De manuele machines zijn uitermate geschikt voor korte afstanden en lichter hefwerk.

De voordelen van een stapelaar

Het voordeel van een handmatige variant is dat ze voordeliger in aanschaf zijn. Daarnaast zijn ze onderhoudsvriendelijk omdat ze nauwelijks slijten. Wel is er een relatief hoge spierkracht nodig om de machine te bedienen. Het grote voordeel van een elektrische variant is dat er geen spierkracht aan te pas komt en zo een ergonomisch werkproces mogelijk is. Echter, u bent hiervoor wel hogere aanschafkosten kwijt.

Hoe kies je de beste variant?

Het type stapelaar die het meest geschikt is voor uw bedrijf is afhankelijk van een aantal factoren. Het is daarom van belang om uzelf de volgende vragen te stellen:

  • Wat is het gewicht van uw te stapelen goederen?
  • Wat is de hoogte van de te heffen goederen?
  • Welke afstand moet u dagelijks afleggen?
  • Wat is de grootte van de ruimte waar u goederen moet stapelen?
  • Hoe lang gaat u de machine per dag gebruiken?

Weet u niet zeker welk type bij uw onderneming past? De experts van Langhout helpen u graag en kunnen u voorzien van een deskundig advies. Neem hiervoor contact met ons op!

Stapelaars kopen bij Langhout Heftrucks?

Wilt u een stapelaar kopen? Langhout heftrucks heeft een uiteenlopend assortiment van diverse hoogwaardige merken zoals Yale, Hubtex, Linde en Cesab. Zo bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit voor uw magazijn of bedrijven terrein. Wij bieden naast nieuwe modellen, tweedehands modellen aan.

Bovendien zijn onze modellen te huren voor de korte- en lange termijn. Dit is voordelig wanneer je niet direct een grote investering wilt of kunt doen. Daarbij zijn wij bevoegd uw interne transportmiddelen te keuren, zodat u altijd veilig uw goederen transporteert en stapelt met een van onze stapelaars!

Copyright 2023 Langhout Heftrucks | Privacy Policy | Realisatie: Meester Miedema

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram