Home » Ruwterrein heftruck

Een ruwterrein heftruck nodig? Zoek niet verder. Langhout Intern Transport is dé leverancier van nieuwe en gebruikte heftrucks voor ruw terrein. Geschikt voor goederentransport in de bouw-, landbouw- en industriesectoren. Koop, huur of lease vandaag nog een ruwterrein heftruck!

Toont alle 3 resultaten

Waarom een ruwterrein heftruck gebruiken?

Een ruwterrein heftruck is ideaal om over onverhard, ofwel ruw terrein te rijden. Ze zijn te herkennen aan de extra grote wielen. Dit onderscheidt ze van veel andere diesel heftrucks.

Daarnaast hebben deze machines een 4x4 wielaandrijving. Hierdoor komen ze niet snel vast te zitten in modder bijvoorbeeld. Ook op grind hebben ze veel grip en glijden niet snel weg. Kleine heuvels zijn ook geen probleem voor deze sterke machines.

In ons assortiment hebben wij modellen met een capaciteit van 3000 kg en 5000 kg. Hefhoogtes variëren van 3700 mm tot 5500 mm. Zo zijn ze in te zetten voor diverse lichtere of zwaardere klussen.

Net als met elektrische heftrucks en gas heftrucks kunt u ruwterrein heftrucks tweedehands en nieuw uit laten rusten met accessoires, zoals een:

  • Schepbak
  • Zijverschuiver
  • Vorkenversteller
  • Kantelbaar vorkenbord

Of u nu werkt in de bouw, landbouw of industriesector: een heftruck voor ruw terrein is essentieel!

Manitou ruwterrein heftruck

Ons assortiment bestaat onder andere uit Manitou ruwterrein heftrucks. Manitou staat bekend om hun sterke, betrouwbare machines. Ze zijn uitermate geschikt voor het vervoeren van goederen op een onverharde bodem. Daarnaast biedt de vierwiel aandrijving een fantastische manoeuvreerbaarheid. Ruig terrein is geen probleem voor deze machines.

De stevige maar soepele terreinbanden en schokdemper zorgen voor extra comfort tijdens het vervoer. U stuitert dus niet alle kanten op zodra u zich op ruw terrein bevindt!

Naast Manitou zijn wij ook officieel dealer van Agrimac heftrucks. Deze machines zijn voorzien vna de nieuweste technologieën en snufjes. Het zijn krachtige heftrucks, waarmee u efficiënt en veilig aan het werk kunt. Ook in mindere weersomstandigheden of in het donker! Al met al zijn onze ruw terrein heftrucks een goede keuze!

Ruwterrein heftruck te koop bij Langhout Intern Transport

Wilt u een ruwterrein heftruck gebruikt of nieuw kopen, huren of leasen? Dan bent u bij Langhout Intern Transport aan het juiste adres. Wij leveren kwaliteit modellen alleen van topmerken, zoals Yale, Linde, Cesab en Agrimac. Zo bent u verzekerd van een uitstekende machine waar u veel baat aan zult hebben.

Zit u nog met vragen over onze machines? Neem dan contact met ons op via de telefoon of e-mail. Wij zullen uw vragen zo uitgebreid mogelijk beantwoorden. Ook geven we advies over welke machine het beste past bij uw werkzaamheden.

Wij leveren ook onderhoudsdiensten. Heeft uw machine kuren? Dan kunt u prima bij ons terecht. Samen met Langhout Intern Transport rijdt u of een van uw medewerkers in een fantastische ruwterrein heftruck!

Copyright 2023 Langhout Heftrucks | Privacy Policy | Realisatie: Meester Miedema

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram