Home » Heftruck Drachten: huren en kopen
Voor een heftruck in Drachten kunt u voor zowel huren als kopen terecht bij Langhout Heftrucks. Op nog geen half uur rijden vindt u heftrucks van de beste merken waaronder Linde, Yale, Doosan, Cesab en Agrimac

Langhout Heftrucks is uw partner met jarenlange ervaring in de verkoop, verhuur en het onderhoud van alle soorten heftrucks. Met ons brede assortiment aan merken en soorten heftrucks, hebben wij altijd een heftruck voor uw bedrijf in Drachten!

Heftruck huren in Drachten

Wanneer u een heftruck wilt huren is de keuze waarschijnlijk niet erg groot. Gelukkig vindt u Langhout Heftrucks op nog geen half uur rijden van Drachten. Als specialist in heftrucks en alles wat heft en tilt, vindt u bovendien niet alleen een heftruck, maar ook alle specialistische kennis die u nodig heeft bij het gebruik van een heftruck.

Wanneer u een heftruck huurt, profiteert u ook van de bijbehorende service. In uw huurcontract kunnen we ook het onderhoud en de service opnemen, waardoor u altijd zorgenvrij gebruik kunt maken van de heftruck in Drachten.

Heftruck voor lange termijn? Heftruck leasen is de oplossing

Weet u bij voorbaat al dat u voor langere tijd een heftruck nodig heeft? Wij bieden ook heftruck leasen aan als dienst. Met het leasen van een heftruck kunt u uw bedrijf in Drachten voor lange tijd van een geschikt intern transportmiddel voorzien. Net als in een huurcontract kunnen we ook het onderhoud en de service in het leasecontract opnemen, zodat u hier geen verder omkijken naar heeft. In overleg met u kunnen we het onderhoud bovendien inplannen, zodat u ruim van tevoren weet wanneer het plaatsvindt. Zo kunt u uw bedrijfsactiviteiten hieromheen plannen, zodat het niet ten koste van de productie gaat.

Heftruck kopen

Wilt u liever een heftruck kopen voor uw bedrijf? Ook dan kunt u bij ons terecht. Met het kopen van de heftruck doet u een lange termijn investering in uw bedrijf en hoeft u geen maandelijkse betalingen te doen. Uiteraard kunnen wij ook in het geval van kopen het onderhoud aan uw heftruck verrichten, aangezien Drachten op makkelijk overbrugbare afstand ligt. Dit zijn alle voordelen op een rij:

 • De machine is uw eigendom. U heeft daardoor de volledige vrijheid voor wat betreft het gebruik van de machine
 • Geen maandelijkse kosten.
 • U bent eigenaar voor onbepaalde tijd, dus de machine hoeft na de huur/leasetermijn ingeleverd te worden.

Heftruck in Drachten geleverd

Nadat we met u de perfecte heftruck hebben gevonden, volgt de levering. Omdat niet elk bedrijf beschikt over een geschikt transportmiddel voor een heftruck, leveren wij uw heftruck bij uw bedrijf af. Zo kunt u uw heftruck direct gebruiken in Drachten, nadat wij hem bij u geleverd hebben.

Langhout Heftrucks: voor heftruck verhuur vlakbij Drachten

Langhout Heftrucks staat voor u klaar als het gaat om het leveren van een heftruck. Wij adviseren u met plezier over de beste heftruck voor uw bedrijf en nemen ook het keuren, het onderhoud en de eventuele reparatie graag op ons. We hebben al vele bedrijven in Drachten van een heftruck mogen voorzien, en nodigen u van harte uit om ook een geschikte heftruck uit ons aanbod te kiezen!

Hebt u interesse?

Neem dan contact op via het contactformulier hiernaast. U huurt of koopt een heftruck van Langhout Intern Transport tevens vanuit:

  Bel mij terug!

  Wilt u meer informatie omtrent Huren en leasen? Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u z.s.m. terug!

  Copyright 2023 Langhout Heftrucks | Privacy Policy | Realisatie: Meester Miedema

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram