Home » Heftruck Dokkum

Voor het aanschaffen van een heftruck in Dokkum kunt u voor zowel het huren als kopen terecht bij Langhout Heftrucks. Wij zijn al meer dan 40 jaar dé specialist in van alles wat heft en tilt. Ons assortiment bestaat uit nieuwe en gebruikte voertuigen met merken als Linde, Cesab, Agrimac en Doosan. Daarnaast zijn wij de officiële dealer van Yale en Hubtex.

Wij hebben jarenlange ervaring in de verkoop, verhuur en het onderhoud van hefmachines, waardoor wij u kunnen helpen met het vinden van de meest geschikte heftruck in Dokkum.

Heftruck huren in Dokkum

Heeft uw bedrijf in Dokkum voor kortere tijd een heftruck nodig? Dan is het huren van dit apparaat een verstandige keuze. Wanneer u voor een heftruck naar Langhout komt, weet u gegarandeerd dat u slaagt. Binnen de interne transportwereld zijn heftrucks namelijk onze specialiteit. We verhuren dan ook een grote voorraad aan transportmiddelen die geschikt zijn voor elk project. Deze machines huurt u allemaal bij ons:

U profiteert niet alleen van hoge kwaliteit hefmachines wanneer u bij ons huurt, maar we verzorgen ook het onderhoud aan heftrucks, de periodieke keuringen en de reparatie van uw heftruck in Dokkum. 

Leasen van heftrucks in Dokkum mogelijk

Voor het leasen van heftrucks in Dokkum kunt u ook bij ons terecht. Leasen is handig wanneer uw bedrijf een transportmiddel voor een langere periode nodig heeft. Wanneer wij de truck bij uw bedrijf hebben afgeleverd, stopt onze service niet. Binnen de leaseperiode zijn vaste onderhoudsbeurten opgenomen zonder extra kosten. Voor het inplannen van deze onderhoudsbeurten maken we tijdig een afspraak, zodat u hier rekening mee kunt houden en zodat uw bedrijfsactiviteiten hier geen hinder van ondervinden.  

Service en kwaliteit staan bij ons voorop. Daarom krijgt u bij ons altijd garantie op de truck en is deze tijdens de leaseperiode standaard verzekerd. Nog een voordeel? Het leasen van een heftruck vergt geen grote aanvangsinvestering, omdat u het totaalbedrag over een langere periode verspreidt. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen met betrekking tot heftrucks in Dokkum. 

Heftruck kopen

Het kopen van een heftruck in Dokkum voor uw bedrijf is een investering voor de lange termijn. Om te zorgen dat de heftruck ook daadwerkelijk een investering voor de lange termijn is, kunt u erop vertrouwen dat we uw hefvoertuigen van de hoogste kwaliteit leveren. Dit geldt voor zowel nieuwe als gebruikte heftrucks. 

Het kopen van een intern transportmiddel heeft een aantal voordelen vergeleken met het huren of leasen, zoals: 

 • U heeft geen maandelijkse kosten.
 • U bent voor onbepaalde tijd eigenaar. 
 • U heeft volledige vrijheid voor wat betreft het gebruik van de machine. 
 • U kunt de aanschafprijs als bedrijfsinvestering opnemen. 

In Dokkum uw heftruck afgeleverd

Nadat wij samen met u de geschikte heftruck hebben gevonden, volgt de levering. Wij snappen dat niet elk bedrijf de middelen heeft om deze machines zelf naar de werkplaats te vervoeren. Wij kijken daarom graag met u naar de mogelijkheden om de heftruck in Dokkum af te leveren. Ons uitgebreide assortiment vindt u op minder dan 30 minuten rijden van uw bedrijf.

Langhout Heftrucks: een heftruck voor elk bedrijf in Dokkum

Voor het kopen, huren, leasen en onderhoud van een heftruck in Dokkum, staat Langhout Heftrucks klaar voor u en uw bedrijf. Wij hebben in de afgelopen jaren vele bedrijven mogen voorzien van een hefmachine. 

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0517-393939 of mail ons op info@langhout-heftrucks.nl. Wij helpen u graag met het aanschaffen van een heftruck in Dokkum. 

Hebt u interesse?

Neem dan contact op via het contactformulier hiernaast. U huurt of koopt een heftruck van Langhout Intern Transport tevens vanuit:

  Bel mij terug!

  Wilt u meer informatie omtrent Huren en leasen? Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u z.s.m. terug!

  Copyright 2023 Langhout Heftrucks | Privacy Policy | Realisatie: Meester Miedema

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram