Home » Reachtruck

Wilt u een reachtruck kopen? Bij Langhout Intern Transport vindt u een breed assortiment met diverse modellen. Hierdoor hebben wij voor elk magazijn de geschikte oplossing. Eenmalig gebruik? U kunt de reachtrucks ook huren of leasen. Dus koop, huur of lease vandaag uw reachtruck!

Toont alle 4 resultaten

Reachtruck: de oplossing voor uw magazijn

Met een reachtruck haalt u een efficiënt transportvoertuig in huis. Dit type truck is ontworpen om eenvoudig te manoeuvreren in een hoog magazijn met smalle gangen. Het voertuig wordt aangedreven door middel van elektromotoren. In tegenstelling tot andere heftrucks zit de chauffeur haaks op het voertuig. Hierdoor wordt er veel ruimte bespaard. Ook is het voor de bestuurder eenvoudiger om achter zich te kijken, wat de kans op arbeidsongevallen verkleint.  

Verder beschikt het voertuig over een kleinere draaicirkel. Dit komt doordat de machine over maar één achterwiel beschikt. Hierdoor is hij wendbaarder dan andere heftrucks. 

Een reachtruck is een goede investering omdat u de mogelijkheid heeft om uw magazijn efficiënter in te delen. Zo kunt u door de kleinere draaicirkel en de positie van de chauffeur de gangpaden in uw magazijn versmallen. 

Ons assortiment reachtrucks

Een reachtruck bestaat in verschillende soorten en maten. Daarnaast heeft u keuze uit het type aandrijving, zoals elektrische heftucks, diesel heftrucks of gas heftrucks. Wanneer u besloten heeft deze machine aan te schaffen, dient u rekening te houden met de volgende aspecten: 

  • Hefcapaciteit
  • Hefhoogte
  • Merk 

Dit lichten wij per aspect toe. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Belangrijke aspecten

Het is belangrijk dat u rekening houdt met het gewicht dat de machine dient te kunnen dragen. Wij leveren modellen met een hefcapaciteit van 1600 kg tot 2700 kg. 

Verder hebben de machines verschillende hefhoogtes. Heeft u een hoog magazijn? Wij leveren modellen die tot wel 9,5 meter hoog werkzaamheden kunnen verrichten. Is de hoogte minder relevant? Dan hebben wij ook modellen die tot 4,5 meter hoog te gebruiken zijn. 

Binnen ons assortiment vindt u modellen van verschillende merken. Wij hebben onder andere machines van gerenommeerde merken van Toyota/BT, BT en Atlet. Al onze modellen zijn zeer geschikt voor het veilig vervoeren van goederen op een verharde ondergrond. In ons assortiment wordt het meest gevraagd naar een BT reachtruck

Hiernaast is het belangrijk te vermelden dat modellen enkel geschikt zijn voor binnengebruik. Dit komt doordat de banden van een hard materiaal zijn gemaakt. Wilt u een geschikte heftruck voor buiten? Bekijk dan ons assortiment ruwterrein heftrucks.

Reachtruck kopen bij Langhout Intern Transport

Wilt u een reachtruck kopen, huren of leasen? Langhout heftrucks is al meer dan 40 jaar dé specialist in het leveren van transportvoertuigen. Onze modellen zijn van topmerken, worden deskundig gekeurd en zijn voorzien van een recente onderhoudsbeurt. Hiermee bent u verzekerd van een veilige machine van hoge kwaliteit.  

Verder nemen wij graag het onderhoud van uw heftruck of andere machine uit handen. Zo heeft u langer plezier van uw trucks en bent u verzekerd van veilige en betrouwbare machines. 

Wilt u meer informatie over één van onze heftrucks, zoals elektrische pompwagens of stapelaars? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met ons. Wij voorzien u graag van advies en kijken samen met u naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Kortom, Langhout Intern Transport is uw ideale partner voor het vinden van de juiste reachtruck!

Copyright 2023 Langhout Heftrucks | Privacy Policy | Realisatie: Meester Miedema

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram