Home » Heftruck Heerenveen: huren en kopen

Langhout Heftrucks is uw partner als het gaat om een heftruck in Heerenveen. Als specialist op het gebied van intern transport beschikken wij over alle nodige kennis die nodig is om u te voorzien van de perfecte heftruck. Heerenveen ligt op een half uur rijden van onze vestiging, waardoor wij altijd bij u in de buurt zijn voor uw heftruck. Naast de verkoop en verhuur, verzorgen wij als specialist in heftrucks namelijk ook de keuringen en het onderhoud van uw heftruck. Met merken als Yale, Hubtex, Agrimac, Linde en Cesab vindt u bij ons altijd een geschikte heftruck voor uw bedrijf in Heerenveen!

Heftruck huren in Heerenveen

Een veelgekozen optie om te beschikken over een heftruck is het huren van een heftruck. In Heerenveen zelf vindt u wellicht niet de perfecte match, maar gelukkig wel bij Langhout Heftrucks! Onze huuropties bieden u de mogelijkheid om structureel over een geschikte heftruck voor uw bedrijf in Heerenveen te beschikken, terwijl u profiteert van onze onderhoudservice.

De voordelen van huren:

 • U hoeft niet in één keer een grote investering te doen.
 • Onderhoud en keuringen kunnen in het huurcontract opgenomen worden.
 • U beschikt altijd over een topkwaliteit heftruck.
 • Flexibiliteit: wanneer u de heftruck na de huurperiode niet meer nodig heeft, bent u niet meer gebonden aan de kosten van de heftruck.

Heftruck leasen

Heeft u voor lange tijd een heftruck nodig voor uw bedrijf in Heerenveen? Dan is het leasen van een heftruck voor u mogelijk een goed alternatief op huren. Ook bij het leasen van een heftruck kunnen we het onderhoud en de service van de heftruck opnemen. We kunnen dit bovendien samen met u plannen, zodat u uw bedrijfsactiviteiten zo goed als mogelijk door kunt laten gaan.

Alle voordelen van lease: 

 • Onderhoudsbeurten zijn onderdeel van het leasecontract, dus geen extra kosten.
 • Onderhoud wordt gepland, zodat u hier rekening mee kunt houden.
 • Garantie gedurende de hele leaseperiode.
 • Geen grote aanvangsinvestering; betalen gaat in kleinere maandelijkse termijnen.

Neem gerust contact met ons op, wanneer u hier nog vragen over heeft!

Heftruck kopen

Wilt u liever direct eigenaar worden van een heftruck? Bijvoorbeeld omdat u al weet dat u een heftruck nodig heeft voor lange tijd en omdat u volledige vrijheid van gebruik wilt? Dan is een heftruck kopen ook mogelijk. U kunt bij ons een heftruck kopen van alle merken die we binnen ons assortiment voeren.

Uw heftruck in Heerenveen? Wij denken met u mee

Wanneer u een heftruck nodig heeft, wilt u deze natuurlijk het liefst zo snel mogelijk inzetten. Wij denken daarom graag met u mee als het gaat om transportmogelijkheden en transportkosten. We nodigen u dan ook van harte uit bij ons langs te komen, zodat we alle opties met u kunnen bespreken.

Hebt u interesse?

Neem dan contact op via het contactformulier hiernaast. U huurt of koopt een heftruck van Langhout Intern Transport tevens vanuit:

  Bel mij terug!

  Wilt u meer informatie omtrent Huren en leasen? Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u z.s.m. terug!

  Copyright 2023 Langhout Heftrucks | Privacy Policy | Realisatie: Meester Miedema

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram