Home » Elektrische pompwagen

Elektrische pompwagens, ook wel elektrische palletwagens genoemd, maken het verplaatsen van goederen stukken makkelijker. In principe doet dit apparaat hetzelfde als een handpompwagen, alleen is de aandrijving elektrisch in plaats van dat de mens aandrijfkracht moet geven.

Resultaat 1–12 van de 23 resultaten wordt getoond

Voordelen elektrische pompwagens

Er zitten een hoop voordelen aan het gebruik van een elektrische pallettruck. Het grootste voordeel is natuurlijk dat de werknemer minder fysiek belast wordt. Dit zorgt ervoor dat uiteindelijk uw werknemers minder last zullen krijgen van lichamelijke klachten.

Verder kan de elektrische heftruck, dankzij de elektrische aandrijving, ook een stuk sneller gewerkt worden. Dit betekent dat er efficiënter met de tijd op de werkvloer omgegaan wordt. Wij hebben alle voordelen van de elektrische pompwagens nog even op een rijtje gezet, om te laten zien waarom het tijd is om af te stappen van de handpompwagens.

  • eenvoudige bediening;
  • tijdswinst;
  • minder fysieke belasting;
  • meer efficiëntie op de werkvloer.

Naast deze algemene voordelen, zitten er ook voordelen aan de verschillende merken pallettrucks.

Merken elektrische palletwagens

Bij Langhout Intern Transporten heb je de keus tussen verschillende merken elektrische pompwagens. Zo hebben wij varianten van Yale, BT en Linde, we leggen kort uit wat de voordelen van de verschillende merken zijn. Heeft u toch groter transport nodig dan een elektrische pallettruck aankan, maar wel met dezelfde betrouwbare aandrijving? Neem dan eens een kijkje bij onze elektrische heftrucks.

Yale

Dit merk staat bekend om het ergonomische ontwerp. Hierdoor zijn ze erg comfortabel om mee te werken. Vanwege de geavanceerde technologie waarmee de machines zijn gemaakt zijn deze pallettrucks lang inzetbaar en zeer betrouwbaar.

Linde

De elektrische pompkarren van Linde zijn voorzien van zowel een krachtige motor, als een snel reagerend remsysteem. Door de combinatie van meerdere remsystemen die elkaar aanvullen, zijn deze palletwagens een veilige keuze.

BT

Ook verkopen wij pompwagens van BT. Dit Zweedse merk verkoopt al meer dan 60 jaar interne transportmachines. In 1946 hebben zij de handpallettruck uitgevonden. Er is dan ook geen partij op de markt met dezelfde ervaring als BT.

Waar moet je rekening mee houden?

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een elektrische pompkar. De snelheid van de machine is bijvoorbeeld iets om rekening mee te houden. Als er grotere afstanden moeten worden afgelegd is het verstandig om een snellere machine te kopen.

Verder is het natuurlijk belangrijk om over het hefvermogen na te denken. Het is onnodig om een elektrische palletwagen te kopen met veel meer hefvermogen dan nodig is. Bedenk daarom goed waarvoor de machine voornamelijk gebruikt gaat worden.

Als laatste is de lengte van de vork een belangrijk onderdeel. Langere vorken zorgen voor een betere verdeling van het gewicht van de pallet, maar deze maken het ook weer lastiger om bochten te maken.

Een offerte aanvragen voor een elektrische pompwagen?

Bij Langhout Intern Transport leveren wij alleen de hoogste kwaliteit. Informatie over de verschillende heftrucks zijn te vinden in de productpagina’s op onze webshop. Sommige varianten zijn uit te breiden met extra opties, bijvoorbeeld een draagplateau aan de achterzijde.

Heeft u hier vragen over, of over een ander product? Neem dan gerust contact met ons op voor advies! Zo zorgen wij ervoor dat u de perfecte elektrische pompwagen vindt.

Copyright 2023 Langhout Heftrucks | Privacy Policy | Realisatie: Meester Miedema

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram