Home » Heftruck huren
Bent op zoek naar een bedrijf waar u een heftruck kunt huren? Langhout Intern Transport is de leverancier van heftrucks in Friesland en omstreken. U kunt bij ons een heftruck huren voor de korte termijn, maar ook leasen voor een langere periode. Afhankelijk van uw wensen maken wij een contract speciaal op maat! Daarom kunt u het beste een heftruck huren of leasen bij ons. 

  Bel mij terug!

  Wilt u meer informatie omtrent Huren en leasen? Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u z.s.m. terug!

  Heftruck huren: De voordelen

  Wilt u graag een heftruck huren? Dat kan bij Langhout Intern Transport. Wij bieden heftrucks voor zowel de korte als de lange termijn in de verhuur aan. Het huren van een heftruck is in veel gevallen voordeliger dan het aanschaffen ervan. Dit komt doordat de aanschafprijs hoog kan oplopen en de kosten voor onderhoud ook niet goedkoop zijn.

  Een ander voordeel van heftruck verhuur is dat u profiteert van hoge kwaliteit transportmiddelen in uitstekende technische staat. Daarbij leveren wij de trucks altijd met volle tank bij u op locatie en halen wij ze ook weer op. Ook het onderhoud nemen wij voor onze rekening. De heftrucks ondergaan tevens ieder jaar een keuring, zodat u geheel veilig de trucks kunt gebruiken.

  Wilt u meer informatie over een heftruck huren? Vul het contactformulier in of neem contact met ons op!

  Korte & lange termijn huren: Heftruck leasen

  Bij Langhout Intern Transport kunt u heftrucks huren voor zowel een korte als lange periode. Onze trucks zijn al vanaf één dag te huren. Ook voor langere periodes van bijvoorbeeld een jaar kunt u terecht bij ons. Flexibiliteit staat hoog in ons vaandel. Afhankelijk van uw wensen stellen wij een huur of leasecontract op maat op!

  Waarom Langhout?

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Snelle service
  • Gecertificeerde monteurs
  • Flexibel
  • Contracten op maat
  • Huren al vanaf één dag

  Welke soorten heftruck voor verhuur?

  Afhankelijk van uw wensen, kunt u verschillende typen heftrucks huren. Ons assortiment bestaat uit allerlei verschillende varianten, zoals heftrucks op accu of met een verbrandingsmotor. U kunt onder andere de volgende heftrucks en andere machines voor intern transport bij ons huren:

  • Elektrische heftrucks (met hefvermogens van 2000 tot 4000+ KG)
  • Dieselheftrucks (ook met hefvermogens van 2000 tot 4000+ KG)
  • Heftrucks op LPG (gas), ook met diverse hefvermogens
  • Pallettrucks (tot 1600 KG, 1600 – 2000 KG en 2000+ KG)
  • Stapelaars (tot 1600 Kg, 1600 – 2000 KG, zwaarder dan 2000 KG
  • Reachtrucks (tot 1600 KG, van 1600 – 2000 KG, zwaarder dan 2000 KG)
  • Hoogwerkers (werkhoogte tot 6 meter, tot 8 meter en hoger dan 8 meter)

  Weet u niet precies welke heftruck het beste bij uw klus past? Geen probleem! Onze experts zijn gespecialiseerd in intern transport en kunnen u helpen met het vinden van de juiste truck. Afhankelijk van uw wensen, bespreken graag alle mogelijkheden van een heftruck huren. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  Een heftruck huren kan bij Langhout Intern Transport

  Een heftruck huren of leasen doet u bij Langhout Intern Transport. Met meer dan 40 jaar ervaring kunt u bij ons terecht voor de juiste heftruck op de juiste plek. Wij zijn erg flexibel, daarom kunt u bij ons al huren van één dag. Zelfs voor periodes langer dan een jaar bieden wij passende oplossingen.

  Wilt u meer weten over heftruck verhuur? Neem dan contact met ons op. U kunt uw gegevens achterlaten in het contactformulier, dan nemen wij contact met u op. Sneller in contact komen? Bel ons op 0517-393939 en wij bespreken de leasemogelijkheden met u.
  Vandaag nog een heftruck huren of leasen? Wij staan voor u klaar!


  Copyright 2023 Langhout Heftrucks | Privacy Policy | Realisatie: Meester Miedema

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram