Home » Cesab heftruck

Wilt u een Casab heftruck voor uw bedrijventerrein? Dan kunt u terecht bij Langhout Intern Transport. Dit hoogwaardige merk is te herkennen aan de felgroene kleur en zijn krachtige machines.

cesab heftruck

  Vragen?

  Of loopt u tegen een mooie uitdaging aan qua wagenpark? Neem contact op met één van onze adviseurs. Wij denken graag met u mee! Laat uw gegevens achter hieronder en we nemen z.s.m. contact met u op!

  Waarom kiezen voor een Cesab heftruck?

  De Cesab heftrucks zijn van Italiaanse oorsprong en is opgericht in 1942. Dit merk bied hoogwaardige kwaliteit heftrucks, die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Cesab produceert alle heftrucks in europa, waar ze na productie ook uitvoerig worden getest. Zo ontvangt de beste kwaliteit en laat een heftruck van Cesab u nooit in de steek.

  Naast een hoge kwaliteit staat dit merk ook voor een hoge mate van flexibiliteit. De trucks zijn zo ontworpen dat er enerzijds modellen geschikt zijn voor in nauwe gangen en steegjes in kleine magazijnen. Anderzijds produceren ze ook modellen die geschikt zijn voor ruwere klussen.

  Langhout Intern Transport heeft verschillende modellen van dit merk voor u beschikbaar. Zo heeft onder andere de keuze uit de volgende modellen:

  Wilt u advies over een Cesab heftruck voor uw onderneming? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd en kunnen u helpen met de juiste keuze.

  Nieuwe of gebruikte Cesab?

  Wij bieden Cesab heftrucks zowel nieuw als gereviseerd aan. Onze gecertificeerde monteurs zijn zeer gespecialiseerd en zijn in staat gebruikte trucks vakkundig te reviseren. Hierdoor kunnen de heftrucks nog lang mee en zijn ze weer als nieuw.

  Het gebruiken van een occasion brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo is de aankoopprijs van een gebruikte variant een stuk voordeliger dan een nieuw model. Daarnaast zijn de gebruikte trucks vaker sneller leverbaar, omdat deze op voorraad zijn.
  Wilt u ook een heftruck van Cesab? Laat uw gegevens achter middels ons contactformulier.

  Cesab heftruck van Langhout Intern Transport

  Wilt u een Cesab heftruck aanschaffen? Dan staat Langhout Intern Transport voor u klaar. Niet alleen kunt u bij ons heftrucks kopen, ook bieden wij de mogelijkheid de machines te huren of leasen. Wij zijn hierin heel flexibel, een heftruck huren kan namelijk al vanaf 1 dag!

  Wilt u uw gekochte heftruck ook direct laten keuren? Langhout Heftrucks is bevoegd om dergelijke heftruck keuringen uit te voeren. Onze gecertificeerde monteur voert de keuring uit, waarna u een keuringsrapport ontvangt.

  Voor vragen kunt u te allen tijde contact opnemen met een van onze specialisten. Ook kunt u ons contactformulier invullen wanneer u geïnteresseerd bent in een Cesab heftruck. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

  Copyright 2023 Langhout Heftrucks | Privacy Policy | Realisatie: Meester Miedema

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram