Home » Diesel heftruck

Een diesel heftruck kopen, leasen of huren? Dan bent u bij Langhout Intern Transport op het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte heftrucks met diesel aandrijving. Alle machines zijn door onze monteurs gecontroleerd. Bestel vandaag nog online een diesel heftruck.

Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond

Waarom een diesel heftruck kopen?

Een diesel heftruck kopen is een verstandige beslissing. Ten eerste zijn deze machines erg duurzaam. Ze functioneren jarenlang volledig naar wens. Daarnaast is het een voordelige optie. Diesel is eenmaal goedkoper dan benzine.

Net als bij gas heftrucks en elektrische heftrucks kunt u deze machines uitrusten met accessoires, zoals een:

  • Forkpositioner
  • Sideshift
  • Luchtverende stoel
  • Radio
  • Cabine
  • Verlichting
  • Brede op- en afstaptredes

De meeste van deze voorzieningen zijn standaard inbegrepen, zoals de cabine en de verlichting. Echter, de te koop aangeboden diesel machines verschillen wel qua capaciteit, hefhoogte, last, bandentype en meer.

Onder elk product staat een knop met de tekst ‘meer info’. Door hier op te klikken krijgt u alle belangrijke details te zien van de desbetreffende machine. Zo ziet u in één oogopslag wat er wel en niet inbegrepen is bij een nieuwe of tweedehands diesel heftruck.

Een diesel vorkheftruck voor het zware werk

Onze diesel vorkheftrucks zijn geschikt voor zware hefwerkzaamheden. De capaciteit van onze machines liggen tussen de 2 ton en 7 ton. Dit betekent dat ze inzetbaar zijn voor veel diverse klussen. Met deze krachtige machines hoeft u niet bang te zijn dat ze een lading niet kunnen houden.

Een machine nodig voor relatief lichte hefwerkzaamheden? Dan raden wij aan om een model met een lagere capaciteit te kiezen. Deze zijn namelijk over het algemeen wat goedkoper.

Heeft u een diesel heftruck nodig voor onverhard terrein? Neem dan een kijkje naar onze ruw terrein heftrucks. Voor hoog werk raden we onze reachtrucks aan.

Heftruck diesel te koop van topmerken

Wij hebben alleen machines te koop staan van echte topmerken. Zo zijn onze Linde diesel heftrucks al jarenlang een populaire keuze. Dit toonaangevende merk staat bekend om hun voortdurende innovatie.

Ook raden wij onze stevige Hyster en Yale diesel heftrucks aan. Deze ergonomische machines zijn niet alleen veilig, maar ook zeer comfortabel.

Daarnaast bent u met onze Hyundai en Baoli machines gegarandeerd van een hoogwaardige gebruikerservaring.

Kortom: de keuze is reuze bij Langhout Intern Transport.

Nieuwe of tweedehands heftruck diesel

De diesel heftrucks van Langhout Intern Transport kunt u zowel nieuw als tweedehands verkrijgen. Vindt u een nieuw model toch net iets te prijzig?

Wij leveren ook een gebruikte diesel heftruck voor een scherpe prijs. Wij controleren elke machine. Daarom garanderen wij dat ook de gebruikte machines veilig en efficiënt functioneren.

Diesel heftruck kopen of huren?

Een elektrische heftruck tweedehands of nieuw kopen, huren of leasen doet u bij Langhout Intern Transport. Wij leveren al jaren hoogwaardige kwaliteit machines, waaronder heftrucks. Ook leveren wij stapelaars en elektrische pompwagens.

Informatie over specificaties vindt u onder elk product in onze webshop. U kunt eenvoudig machines gaan vergelijken. Zo heeft u snel het hefvermogen, bedrijfsuren en bouwjaren op een rijtje.

Heeft u verder nog vragen over onze producten? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Ook via de mail staan wij u graag te hoor. Daarnaast leveren wij ook professioneel onderhoud voor machines die een opknapbeurt nodig hebben.

Langhout Intern Transport levert voor scherpe prijzen de ideale diesel heftruck!

Copyright 2023 Langhout Heftrucks | Privacy Policy | Realisatie: Meester Miedema

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram