Home » Heftruck Kampen

Bij Langhout Heftrucks vlakbij Kampen bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een heftruck, zowel voor huur als aankoop. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van hef- en hijsapparatuur. Ons assortiment omvat zowel nieuwe als gebruikte voertuigen, met gerenommeerde merken zoals Linde, Cesab, Agrimac en Doosan. Daarnaast zijn we officieel dealer van de topmerken Yale en Hubtex.

Dankzij onze uitgebreide ervaring in verkoop, verhuur en onderhoud van hefmachines, kunnen we u helpen bij het vinden van de perfecte heftruck in Kampen.

Heftruck huren in Kampen

Als uw bedrijf in Kampen op korte termijn een heftruck nodig heeft, dan is huur een verstandige keuze. Bij Langhout Heftrucks bent u verzekerd van een betrouwbare machine als het gaat om heftrucks en alle interne transportmiddelen. Binnen de wereld van intern transport zijn heftrucks onze specialiteit. Wij verhuren een ruime voorraad heftrucks van verschillende types en andere transportmiddelen die geschikt zijn voor uiteenlopende hef- en tiluitdagingen binnen uw bedrijf. Bij ons kunt u terecht voor:

Niet alleen profiteert u van hoogwaardige hefmachines wanneer u bij ons huurt, maar wij verzorgen ook het onderhoud, de periodieke keuringen en eventuele reparaties van uw heftruck in Kampen. 

Heftruck leasen

Voor het leasen van heftrucks in Kampen kunt u ook bij ons terecht. Leasen is een praktische keuze als uw bedrijf voor een langere periode een intern transportmiddel nodig heeft. Onze service stopt niet nadat we de heftruck bij uw bedrijf hebben afgeleverd. Binnen de leaseperiode zijn vaste onderhoudsbeurten inbegrepen, zonder extra kosten. We plannen deze onderhoudsbeurten tijdig met u in, zodat uw bedrijfsactiviteiten hier geen hinder van ondervinden.

Service en kwaliteit staan bij ons bovenaan. U krijgt bij ons daarom altijd garantie op de heftruck en uiteraard is de machine tijdens de leaseperiode volledig verzekerd. Een ander voordeel van het leasen van een heftruck is dat het geen grote initiële investering vereist, omdat u het totaalbedrag over een langere periode spreidt. 

Heeft u nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor alle vragen met betrekking tot heftrucks in Kampen.

Heftruck kopen voor uw bedrijf in Kampen

Het aanschaffen van een heftruck in Kampen voor uw bedrijf is een investering op de lange termijn. Om ervoor te zorgen dat de heftruck daadwerkelijk een waardevolle investering is, kunt u erop vertrouwen dat wij hefvoertuigen van de hoogste kwaliteit leveren, zowel nieuw als gebruikt.

Het kopen van een intern transportmiddel heeft verschillende voordelen ten opzichte van huren en leasen. Denk daarbij aan het volgende: 

 • Geen maandelijkse kosten
 • Eigendom voor onbepaalde tijd
 • Volledige vrijheid wat betreft het gebruik van de machine
 • Mogelijkheid om de aanschafprijs als bedrijfsinvestering op te nemen

Weet u niet zeker welke optie voor u en uw bedrijf het beste is? Wij adviseren u graag, dus bel ons hier gerust over. Langskomen mag natuurlijk ook.

Langhout Heftrucks: voor elk bedrijf in Kampen een geschikte heftruck

Wanneer u een keuze heeft kunnen maken tussen het huren, leasen of kopen van een heftruck en wanneer u een geschikte heftruck heeft gevonden, zorgen wij dat deze zo snel mogelijk in bedrijf kan. Beschikt u niet over passende transportmogelijkheden, dan zoeken we samen met u naar een oplossing. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen via 0517-393939 of ons een e-mail te sturen naar info@langhout-heftrucks.nl. We helpen u graag bij het vinden van de juiste heftruck in Kampen.

Hebt u interesse?

Neem dan contact op via het contactformulier hiernaast. U huurt of koopt een heftruck van Langhout Intern Transport tevens vanuit:

  Bel mij terug!

  Wilt u meer informatie omtrent Huren en leasen? Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u z.s.m. terug!

  Copyright 2023 Langhout Heftrucks | Privacy Policy | Realisatie: Meester Miedema

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram